Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Xenony,riadiaca jednotka problem

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
winco

#1 Příspěvek od winco »

Caute vsetci.Viete mi niekto poradit?na bratovej e34 rv.91 535i prestalo svietit predne prave svetlo,xenonove, a elektrikar mu povedal,ze pravdepodobne mu odysla riadiaca jednotka xenonu.Tiez mu povedal,ze jednotka moze byt z aj z ineho auta.Neviete mi niekto poradit ci je to pravda a kde a za kolko sa to da zohnat?Alebo ci niekto ma na predaj?
Demostenes
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Demostenes »

Dost bych se divil, kdyby u rv 91 byly xenony origo, zrejme je tam uz nekdo dodelal. Takze bud koupit novy kit, novy stoji cca 2.5k a vzit to z nej, nebo vzhledem k tomu, ze ona "ridici jednotka" bude zrejme obycejny elektronicky predradnik, tak v podstate kdekoliv. Akorat si musi zjistit druh zarovky a kolik to ma wattu a podle toho predradnik vybrat. A samozrejme se podivat jak je reseno napajeni, co do toho predradniku tece (kolik voltu).

Osobne bych to zkusil sehnat z nejaky bouracky....
winco

#3 Příspěvek od winco »

prerabal to ten chalan,ktory to predal.na ebay som nasiel nejaky modul vraj pre vsetky typy,bmw,ale ma trochu ine koncovky tak neviem.Podla vyrobneho cisla je to modul z mini cooper.
TOMINO123
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od TOMINO123 »

Su original BMW predam ti jednu za 2000 SK su z E39 ( asi to budes musiet prisposobit ) a jednu si necham keby nastal problem ako mas ty...Ja som musel kupovat funglace svetla a tam riadiacky boli
rosi

#5 Příspěvek od rosi »

chtěl bych se zeptat mám 530d rok výroby 2002 a xenony originál zdá se mi že v noci málo svítí tak 5 metrů a když prší tak musím mít dálkový světla zapnutý protože není vůbec vidět je to možné nějak spravit nebo mi xenony odchází a já to budu muset vyměnit.
Odpovědět