Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Nejdou otevřít dveře e39
-
- Kontaktovat uživatele:
Nejdou mi otevřít zadní pravy dveře na mojí e39. Jsou asi zamčeny a když tahám za kliku zevnitř, tak čudlík na dveřích normálně vyjíždí, ale přesto nejdou otevřít. To je ta ochrana proti vyháčkování... Kdyby šel aspoň sundat tapec ze dveří, tak by se to podařilo vevnitř spravit. Je tam třeba vypadeny nějaky táhlo...nevím přesně jak to vevnitř dveří vypadá u e39. Nepomáhá nic...zamykání a odemykání centrálem...nic prostě. Jak to vyřešit? Sehnat druhej tapec v béžové kůži a tento rozbít? Nic moc mě nenapadá... Těžko říct, jestli v těch dveřích vůbec cvaká, když odemykám centrálem. jeslti ne, tak by to mohlo být v drátech. Ale stejně se do dveří nedostanu. Nemáte na to někdo nějakej fígl? Díky
Player1 píše:GOOSE528 píše:Toto iste sa stalo mne na 39ne na spolujazdcovych dverach. V lete jeden den nesli vobec otvorit dvere. Presne to iste co ty. ani znutra ani zvonka nijak. Skoro ma j*blo. Ale na druhy den rano zas v pohode. Tak som to uz ani neriesil
Tak to bylo štěstí, ale u mě pořád nic...
opraveno.
-
- Kontaktovat uživatele:
JaraX píše:Player1 píše:GOOSE528 píše:Toto iste sa stalo mne na 39ne na spolujazdcovych dverach. V lete jeden den nesli vobec otvorit dvere. Presne to iste co ty. ani znutra ani zvonka nijak. Skoro ma j*blo. Ale na druhy den rano zas v pohode. Tak som to uz ani neriesil
opraveno.
Jojo

Player1 píše:JaraX píše:Player1 píše:[quote="GOOSE528"]Toto iste sa stalo mne na 39ne na spolujazdcovych dverach. V lete jeden den nesli vobec otvorit dvere. Presne to iste co ty. ani znutra ani zvonka nijak. Skoro ma j*blo. Ale na druhy den rano zas v pohode. Tak som to uz ani neriesil
opraveno.
Jojo

njn, co bych pro kamarády neudělal.
-
- Kontaktovat uživatele:
GOOSE528 píše:Hmmmm. A ako sa ti podarilo otvorit tie dvere? To by ma moc zaujimalo... Ale napis mi aj sukromnu spravu prosimDiky
Jde o to, sundat tepec ze dveří a to se dělá celkem těžko, když jsou dveře zavřeny.... Podařilo se mi ale znásilnit těsnící gumu kolem dvěří. Odklopil jsem opěrku zadní sedačky, potom jsem odklopil bok sedačky (ta část, která se nesklápí) a dostal jsem se dobře na tu gumu, kterou jsem vytáhl z jedné strany dveří až po kryt na prahu. Z Druhé strany jsem gumu sundal tak, že jsem začal na B sloupku ve výšce okna...gumu jsem taky stáhl až k prahu. Tím jsem dostal asi 1cm místa mezi tapecem a rámem dveří. Potom jsem postupoval jako bych normálně sundával tapec. Jeden šroubek v klice dveří a pak už jen trhat a tahat