Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E34
Ahoj mám takový menší problém a žádám vás o radu,mám E34 osmivál 4litr a když ráno přijdu a chci nastaartovat,tak to chytne,ale vůbec to nedrží otáčky na volnoběh,někdy to i chcípne,když pak jedu a zahřeje se to na provozní teplotu,tak je vše v pohodě a běží jak hodinky,a jěště něco,když dojíždim na křižovatku a vyřadím na neutrál,tak ty otáčky malinko kolísaj,ale jak zastavím,tak se to zas srovná a je to rovné jak pravítko..... Můžete mě poradit co stím????? dík mooooc 

jaffal píše:Ahoj mám takový menší problém a žádám vás o radu,mám E34 osmivál 4litr a když ráno přijdu a chci nastaartovat,tak to chytne,ale vůbec to nedrží otáčky na volnoběh,někdy to i chcípne,když pak jedu a zahřeje se to na provozní teplotu,tak je vše v pohodě a běží jak hodinky,a jěště něco,když dojíždim na křižovatku a vyřadím na neutrál,tak ty otáčky malinko kolísaj,ale jak zastavím,tak se to zas srovná a je to rovné jak pravítko..... Můžete mě poradit co stím????? dík mooooc
rano mi to ted dela to same, a mozna to bude spinavy volnobezny ventil, nebo snimac teploty. na tyhle dve veci se chystam kouknout
jinak nevim