Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E34

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
jaffal

#1 Příspěvek od jaffal »

Ahoj mám takový menší problém a žádám vás o radu,mám E34 osmivál 4litr a když ráno přijdu a chci nastaartovat,tak to chytne,ale vůbec to nedrží otáčky na volnoběh,někdy to i chcípne,když pak jedu a zahřeje se to na provozní teplotu,tak je vše v pohodě a běží jak hodinky,a jěště něco,když dojíždim na křižovatku a vyřadím na neutrál,tak ty otáčky malinko kolísaj,ale jak zastavím,tak se to zas srovná a je to rovné jak pravítko..... Můžete mě poradit co stím????? dík mooooc :D
scoo8y

#2 Příspěvek od scoo8y »

jaffal píše:Ahoj mám takový menší problém a žádám vás o radu,mám E34 osmivál 4litr a když ráno přijdu a chci nastaartovat,tak to chytne,ale vůbec to nedrží otáčky na volnoběh,někdy to i chcípne,když pak jedu a zahřeje se to na provozní teplotu,tak je vše v pohodě a běží jak hodinky,a jěště něco,když dojíždim na křižovatku a vyřadím na neutrál,tak ty otáčky malinko kolísaj,ale jak zastavím,tak se to zas srovná a je to rovné jak pravítko..... Můžete mě poradit co stím????? dík mooooc :D

rano mi to ted dela to same, a mozna to bude spinavy volnobezny ventil, nebo snimac teploty. na tyhle dve veci se chystam kouknout
jinak nevim
kavanda

#3 Příspěvek od kavanda »

špatný obsah CO
vadný snímač teploty
Odpovědět