Zdravím ,
potřeboval bych poradit . Na jaře mi chytil ventilátor topení , tak že jsem musel vyměnit celý panel včetně radiátoru topení a klimy . Původně jsem měl klimu manuální ( to je s těmi svislými třemi otočnými knoflíky, jak na šporáku ) . Protože jsem ji nesehnal ,koupil ten panel s automatickou klimou . Na první pohled všechno fungovalo , ale mám dojem ,že mi pořád jde vlažný vzduch s výdechů i když mám nastavení regulátory teploty na studenej vzduch . Ventily jsem měl rozebraný a chodily v pohodě . Když nastavím teplej vzduch , topí to super , ale když chci jen studenej tak to fouká vlažný . Mám dojem, že je špatný nějaký čídlo snímání teploty v kabině , nevíte kde mám hledat ?
Dále mám velký problém s rosením okem . Ve čtyřech lidech pokud nepustím intenzívní foukání na př. sklo ne nedá jezdit . Stačí pootevřít okna a je to dobré . Nevíte kde E34 odvětrává kabinový prostor ?
Díky za pomoc . PEPA
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E34 525 TDS - problém s topením a rosením oken
Pilový filtr mě taky napadl , ale mám takový dojem , že ho tam nemám . Když jsem vytahl jednotku co ovládá rychlost ventilátoru ( to je ten meč ), tak jsem tou dírou viděl vlevo výparník klimy a pravo nahoře ventilátor . Filtr by měl být mezi u výparníku a jinak to fouká dobře .
Jednotku jsem kupoval s tím celým panelem komplet i s ovládáním , stačilo to připojit na konektor a ukostření . PEPA
Jednotku jsem kupoval s tím celým panelem komplet i s ovládáním , stačilo to připojit na konektor a ukostření . PEPA
Je mi divný , že se mi zamlžují všechna okna . Po pootevření oken ve dveřích se to výrazně zlepší . Ten ventilátor z výdechů fouká hodně , tak že myslím , že to tím pylovým filtrem nebude . Přemýšlel jsem, kde má karoserie nějaký odvěrtání , když do auta nasává vzduchu tak musí přece někde ten vzduch odcházet . Nic jsem nemašel. Jinak díky za odpovědi . PEPA