Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Alarm 2000
Pokud chces fakt dobrou vychytavku, a chces vedet co se s autem deje na 1km a vic tak si porid toto. Mam to v aute, a co ta vec umi je uzasny..pupik33 píše:Chtěl bych si nechat domontovat alarm který funguje na origo klíč.Tedy alarm který pracuje na datové sběrnici?poraďte mi nechci levný alarm ale kvalitní.Díkkkkkky
Na dispaji ti to ukazuje co se s autem deje, nastartujes ho na dalku a podobne..Tam je funkci...
http://www.kmobchod.cz/autodoplnky/auto ... A-5961-694
To budeš muset asi jen origo Bosh. Pokud máš přípravu na alarm (kabeláž), tak mi řekli v servise 20 tisíc.
Ale zvaž to. Nezávyslý alarm, jak je tady zmíněno je v něčem určitě vychytávka. Né jen, že to má další imobilizér, kterej si můžeš dát na cokoliv, ale taky nikdo netuší, že ti doma řvou klíče na stole.
Jen těch 1000 metrů dosah je hovadina.
Kde sis nechal montovat ten MagicCar? Mě říkali, že dálkový start u těhlech nových aut není dobrej. Nevím co máš za r.v., já mám 2002 a nedoporučili mi to mno..
Ale zvaž to. Nezávyslý alarm, jak je tady zmíněno je v něčem určitě vychytávka. Né jen, že to má další imobilizér, kterej si můžeš dát na cokoliv, ale taky nikdo netuší, že ti doma řvou klíče na stole.

Kde sis nechal montovat ten MagicCar? Mě říkali, že dálkový start u těhlech nových aut není dobrej. Nevím co máš za r.v., já mám 2002 a nedoporučili mi to mno..
Maxiczech píše:To budeš muset asi jen origo Bosh. Pokud máš přípravu na alarm (kabeláž), tak mi řekli v servise 20 tisíc.
Jen těch 1000 metrů dosah je hovadina.![]()
Nezávyslý alarm, jak je tady zmíněno je v něčem určitě vychytávka.
ANO JE A VELKA!

NENI, SAM JSEM TO SKOUSEL NA VESNICI MEZI BARAKAMA.
TO NENI JAKO NORMALNI PAGER U ALARMU. FUNGUJE
TO NA JAKESI RADIO FREKVENCI
Mě říkali, že dálkový start u těhlech nových aut není dobrej.
HMMM, TO RIKALI HOVADA KTERY TO TAM NEUMEJ NAMONTOVAT,
A NECHTEJI ZA TO RUCIT.
Nevím co máš za r.v., já mám 2002 a nedoporučili mi to mno..
JA MAM TEHLE ALARM NA NOVEM CLIU RV. 2006
NA BMW JSEM HO JESTE NEDAVAL ALE DA SE.
NA TY DALKOVE STARTY, TI DO PALUBKY DAJI
BYPASS A SCHOVAJI JESTE JEDEN KLIC,
NA PREKLENUTI IMOBILISERU.
Hmm, tak schovanej klíč v autě určitě nechci.
Dosah záleží hodně na baterii.
Otřesák je hodně citlivej. Vím, dá se poladit.. Ale by ti řval alarm, když zaprší je na hovno. Aby řval alarm, když projede auto s laděnym výfukem je taky na prd. Takže ubíráš, aby jsi nevstával pětkrát za noc k autu. Potom ti sundaj mlhovky a alarm ani nehlesne. Tak k čemu to je?
Anténu je lepší mít schovanou, aby ti týpci, kteří běžně kradou nepoznali, co tam je za alarm. Považuji za hovadinu si lepit na okna typ alarmu, který je v autě. Nedej bože takový to blikací přivolávátko k autu.. To je šílenej nápad..
Takže volit zlatou střední cestu..
Ale jakou, kua?
Otřesák je hodně citlivej. Vím, dá se poladit.. Ale by ti řval alarm, když zaprší je na hovno. Aby řval alarm, když projede auto s laděnym výfukem je taky na prd. Takže ubíráš, aby jsi nevstával pětkrát za noc k autu. Potom ti sundaj mlhovky a alarm ani nehlesne. Tak k čemu to je?
Anténu je lepší mít schovanou, aby ti týpci, kteří běžně kradou nepoznali, co tam je za alarm. Považuji za hovadinu si lepit na okna typ alarmu, který je v autě. Nedej bože takový to blikací přivolávátko k autu.. To je šílenej nápad..

Takže volit zlatou střední cestu..

Ale jakou, kua?

Maxiczech píše:Hmm, tak schovanej klíč v autě určitě nechci.
Anténu je lepší mít schovanou, aby ti týpci, kteří běžně kradou nepoznali, co tam je za alarm. Považuji za hovadinu si lepit na okna typ alarmu, který je v autě. Nedej bože takový to blikací přivolávátko k autu.. To je šílenej nápad..![]()
Takže volit zlatou střední cestu..![]()
Ale jakou, kua?

Magicar nema zadne falesne poplachy.
Ten klicek co mas pod palubkou je poladeny
a nidko o nem nevi..(je schovany)
Na okno by jsi nemel nic lepit, ale myslim
ze kdyz zlodej vidi ze je tam Magicar, tak jde
dal protoze i kdyz ho budou chtit zneskodnit,
tak vysle signal na pager a vis to oproti
normalnimu alarmu v klici!
Ovsem pokud muzes dat 15k tak bych sel do tohoto
alarmu. To uz je trida, ovladani pres mobil, a lokalizace
vozu pres GPS.
Tohle uz je trochu moc co to umi

Odemikat a zamykat auto mobilem,
posilat kody na nastartovani mobilem atd...
Zjistovani polohy vozidla pres GPS...
http://www.topra.cz/index.php?pg=jablotron
Dealer nejsemMaxiczech píše:![]()
Nejseš ty dealer MagicCaru?))
Falešný poplachy má.
A dvoucestná komunikace je dobrá věc (myslim auto - pager), ale i na tohle jsou dneska rušičky..![]()
Proto bych nedával nikomu na vědomí, co tam mám za alarm..![]()
Hezký den..

Ale Magicar je Nad Alarm
Stejne jako BMW je Nad Auto