Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

čidlo spotřeby nafty

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
rosi

#1 Příspěvek od rosi »

nevíte někdo kde se nachází čidlo spotřeby nafty? Počítač ukazuje spotřebu 10.4 i když jedu delší trasu ukazatel psotřeby neklesá je na stejné hodnotě.Jednou jsem měl rozdělanou nádrž a po složení jsem vyjel a počítač rychleji reagoval na spotřebu.Ted zůstává na stejné hodnotě nebo maximálně o jeden stupínek klesne nebo stoupne.
rosi

#2 Příspěvek od rosi »

prosím nikdo neví??????????
starML Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 659

#3 Příspěvek od starML Člen Klubu »

Předpokládám, že neumíš vynulovat čítače spotřeby, průměrné rychlosti atd. Takže zmačkni BC tlačítko na páčce blinkrů :
- 1x - zobrazí se vnější teplota vzduchu
- 2x (podruhé) - zobrazí se průměrná spotřeba, vynuluješ, když podržíš cca 3 vteřiny, zobrazí se ---, potom naběhne nové počítání
- 3x - zobrazí se dojezd se stávající zásobou paliva - nedá se nulovat
- 4x - zobrazí se průměrná rychlost v km/hod nebo mil/hod, když podržíš cca 3 vteřiny, zobrazí se ---, potom naběhne nové počítání
- ještě jednou, udaje se přestanou zobrazovat

Vyzkoušej to a pak napiš :D
pupik33
Klubové ID: 1558
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od pupik33 »

čidlo spotřeby nikde není vyhodnocuje si to dle rychlosti,zatížení,teploty....řídící jednotka
rosi

#5 Příspěvek od rosi »

starML píše:Předpokládám, že neumíš vynulovat čítače spotřeby, průměrné rychlosti atd. Takže zmačkni BC tlačítko na páčce blinkrů :
- 1x - zobrazí se vnější teplota vzduchu
- 2x (podruhé) - zobrazí se průměrná spotřeba, vynuluješ, když podržíš cca 3 vteřiny, zobrazí se ---, potom naběhne nové počítání
- 3x - zobrazí se dojezd se stávající zásobou paliva - nedá se nulovat
- 4x - zobrazí se průměrná rychlost v km/hod nebo mil/hod, když podržíš cca 3 vteřiny, zobrazí se ---, potom naběhne nové počítání
- ještě jednou, udaje se přestanou zobrazovat

Vyzkoušej to a pak napiš :D
Tak jsem to včera vyzkoušel ale bohužel se mi nezobrazují --- ale PROG a hodnota spotřeby je pořád stejná.
Odpovědět