Nemáte někdo funkční stahovačku pro pravé zadní okno v elektrice? Číslo dílu je 51358252430 a vyrábí se od 03/1999.
Nová je asi za 5500,- tak nevím jestli se dá sehnat použitá levněji.
Díky
608333253
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
stahovačka okna
Nemáte někdo zkušenost s "vyrobením" kladky stahovačky okna u řidiče?
Jde mi motorek, akorát okno začlo někdy trochu přeskakovat a pak se seklo - vytlačil jsem ho rukou nahoru a tam drží, ale stahovat už radši nezkouším. Když jsem sundal tapecír, tak se mi do ruky vysypalo plastové kolečko na kousky (předpokládám, že to byla ta kladka, co je u kliky dveří) - napadlo mě, že bych nebral celou stahovačku zase s plastovými kladkami, ale nechat si to udělat třeba z hliníku a nahradit to - jinak si myslím, že celý ostatní mechanizmus je OK.
Nezkoušel jste to někdo - popř. neznáte přesné rozměry toho kolečka a druhá věc, jak je tam uchacený?
Díky moc.
Jde mi motorek, akorát okno začlo někdy trochu přeskakovat a pak se seklo - vytlačil jsem ho rukou nahoru a tam drží, ale stahovat už radši nezkouším. Když jsem sundal tapecír, tak se mi do ruky vysypalo plastové kolečko na kousky (předpokládám, že to byla ta kladka, co je u kliky dveří) - napadlo mě, že bych nebral celou stahovačku zase s plastovými kladkami, ale nechat si to udělat třeba z hliníku a nahradit to - jinak si myslím, že celý ostatní mechanizmus je OK.
Nezkoušel jste to někdo - popř. neznáte přesné rozměry toho kolečka a druhá věc, jak je tam uchacený?
Díky moc.
-
- Klubové ID: 2166
- Kontaktovat uživatele:
za ty plastove kladky bych všechny inženyry v bmw nechal upalit zaživa. nehorazny šmejd. mam ted venku obe stahovacky na e38mu pac mi odešly ty kolečka a lanka se přervali tak mam jine. ale budu to tam davat na jaře do te doby řešim kdo mi kolečka vyrobi.. sou tam jen nanejtovany a sou 4 . a je to opruz prostě. praskne to a konec. je to z takoveho chuj materialu ružoveho. zlata klasicka e32kova kelštova stahovačka. nevim ktery kokot tam vymyslel tyhle lankove nesmysly. každopadně to de nahradit těma hlinikovejma když to někdo vysoustružíí..
tak podle popisu to ma e38 a e39 hodne podobny - vcetne ty hrozny barvy 
jsou vsechny ty 4 kladky stejne? - me jde jen o to, abych nemusel vyndavat stahovacku pred tim, nez to budu mit vyrobeny
jinak si myslim, ze bych nemel problem s tim, to nechat vyrobit, kdyz budu mit rozmery - takze Snejku, jestli to budes chtit taky, tak to muzu vrznout nekomu, kdo to bude delat i me.

jsou vsechny ty 4 kladky stejne? - me jde jen o to, abych nemusel vyndavat stahovacku pred tim, nez to budu mit vyrobeny

jinak si myslim, ze bych nemel problem s tim, to nechat vyrobit, kdyz budu mit rozmery - takze Snejku, jestli to budes chtit taky, tak to muzu vrznout nekomu, kdo to bude delat i me.