Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

stahovačka okna

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
marwal
Klubové ID: 257
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od marwal »

Nemáte někdo funkční stahovačku pro pravé zadní okno v elektrice? Číslo dílu je 51358252430 a vyrábí se od 03/1999.

Nová je asi za 5500,- tak nevím jestli se dá sehnat použitá levněji.

Díky
608333253
Kuaja
Klubové ID: 2165

#2 Příspěvek od Kuaja »

Nemáte někdo zkušenost s "vyrobením" kladky stahovačky okna u řidiče?
Jde mi motorek, akorát okno začlo někdy trochu přeskakovat a pak se seklo - vytlačil jsem ho rukou nahoru a tam drží, ale stahovat už radši nezkouším. Když jsem sundal tapecír, tak se mi do ruky vysypalo plastové kolečko na kousky (předpokládám, že to byla ta kladka, co je u kliky dveří) - napadlo mě, že bych nebral celou stahovačku zase s plastovými kladkami, ale nechat si to udělat třeba z hliníku a nahradit to - jinak si myslím, že celý ostatní mechanizmus je OK.
Nezkoušel jste to někdo - popř. neznáte přesné rozměry toho kolečka a druhá věc, jak je tam uchacený?

Díky moc.
Snejk
Klubové ID: 2166
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Snejk »

za ty plastove kladky bych všechny inženyry v bmw nechal upalit zaživa. nehorazny šmejd. mam ted venku obe stahovacky na e38mu pac mi odešly ty kolečka a lanka se přervali tak mam jine. ale budu to tam davat na jaře do te doby řešim kdo mi kolečka vyrobi.. sou tam jen nanejtovany a sou 4 . a je to opruz prostě. praskne to a konec. je to z takoveho chuj materialu ružoveho. zlata klasicka e32kova kelštova stahovačka. nevim ktery kokot tam vymyslel tyhle lankove nesmysly. každopadně to de nahradit těma hlinikovejma když to někdo vysoustružíí..
Kuaja
Klubové ID: 2165

#4 Příspěvek od Kuaja »

tak podle popisu to ma e38 a e39 hodne podobny - vcetne ty hrozny barvy :-)
jsou vsechny ty 4 kladky stejne? - me jde jen o to, abych nemusel vyndavat stahovacku pred tim, nez to budu mit vyrobeny :-)
jinak si myslim, ze bych nemel problem s tim, to nechat vyrobit, kdyz budu mit rozmery - takze Snejku, jestli to budes chtit taky, tak to muzu vrznout nekomu, kdo to bude delat i me.
Odpovědět