je tam dira na imbus, ktery je ve vybave ... klicku jsem nenasel
vepredu jak je psano vyse a vzadu je za sibrem takovy spunt ve strope a tam to stejne ....
muzes tim jenom zavirat ...
pri poruse nejdriv predni, pak zadni...
No, chlapi, ale bacha na to... Ty šrouby jsou poměrně měkký, ja jsem tohle manuální zavření šíbru použil třikrát, a jsou úplně (!) vylágrovaný. Děsím se okamžiku, kdy se to zase odmítne zavřít elektrikou - to budu nahranej.
Ještě se chci zeptat, druhá baterie co je v kufru je asi kvůli těm šíbrům ?
Já ji mám asi KO, když jsem ráno chtěl otevřít šíbr, tak to jen někde cvaklo a nic. Pak jsem něco najezdil a už to šlo, ale hrozně pomalu, budu muset tu baterku koupit novou.
Já ji mám asi KO, když jsem ráno chtěl otevřít šíbr, tak to jen někde cvaklo a nic. Pak jsem něco najezdil a už to šlo, ale hrozně pomalu, budu muset tu baterku koupit novou.
Zdar K2
neni ..
je to na nejaou extra vybavu. asi webasto, nejake hifi apod - to ti nekdo odpovi lip ...
ja vzadu baterku nemam (teda mam, ale jen tu pod sedadlem, ty myslis urcite vzadu v kufru) a sibry jezdily i se skoro uplne ko baterkou.
hledal bych chybu jinde ..
belch píše:No, chlapi, ale bacha na to... Ty šrouby jsou poměrně měkký, ja jsem tohle manuální zavření šíbru použil třikrát, a jsou úplně (!) vylágrovaný. Děsím se okamžiku, kdy se to zase odmítne zavřít elektrikou - to budu nahranej.
ja, kdyz jsem koupil auto, mel jsem servane to ozubene kolo, co hybe lanovody ...
mel jsem uplne poohybany imbusak v sade naradi ...
.. ale sroub byl ok. takze mi pripadalo, ze slabsi clanky jdou jinde
nastesti to v servise spravili - jsem vul, stacilo vzmenit to orvane ozubene kolo ... a od te doby uplne bez problemu ... (klepklepklep)