Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Demontáž palubní desky e34

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Player1
Klubové ID: 754
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Player1 »

Zdravím. Je tady někdo, kdo rozebíral e34? Potřebuju se dostat ke káblům, ktery vedou k budíkům. Nevíte někde kama přesně vedou a kam? Palubka bude muset dolů. Máte na to někdo nějakej postup, aby to bylo co nejrychlejší a bez problémů? Mám pořád problémy s budíkama -teploměr a palivoměr ukazuje hovadiny- a vyzkoušel jsem už skoro všechno-výměna budíků, řídicí jednotky, zkontroloval jsem kostru a nenašel jsem příčinu, tak chci zkontrolovat kábly po celé jejich délce jestli se to někde nezkratuje. Taky bych potřeboval vědět, ktery čidlo v hlavě je pro ukazatel teploty vody. Jsou tam 2, ale nevím ktery z nich to je. Díky za rady.
mike525
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od mike525 »

je to jednoduche, musis ji odstrojit co nejvic to pujde (spodni dekly, bocni dekly na stredovem panelu, vsechny kramy na stredovem panelu..) pak uvidis srouby... navrchu u celniho okna je jen zastrcena, jde to celkem jednoduse.. kabely k pristrojovce vedou v "budce" pristrojovky nahore smerem doleva, pak kousek dolu, tam uvidis takovy bazmek kde jsou nastrkane konektory, pokud mas Airpytel tak je tam i jednotka.. nevim jak to lip popsat 8) Prilozim i nejake foto, jen co je najdu...
mike525
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od mike525 »

Tak slibene foto at vis do ceho jdes:

tady ten bazmek s konektory(nad levou nohou ridice):
Obrázek

tady palubovka po ocesani pred vyndanim:
Obrázek

a tady po vyndani (trochu je videt jak jdou kabely) :
Obrázek
Player1
Klubové ID: 754
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Player1 »

Super, díky moc. Akorát teda nevím jestli to ještě někdy dám dohromady, když to takle rozeberu :lol:
mike525
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od mike525 »

Je to jednoduche, jen se toho nesmis bat, favorit to neni ale nic sloziteho taky ne :wink:

Obrázek
Odpovědět