Ahoj všichni, mám dotaz (omlouvám se,jestli se to tady už někdy řešilo)....chtěl bych se zeptat, jestli jde na originální rádio na kazety připojit CD changer....a jestli jo, tak jak je to pak s jeho ovládáním (nejsou tam čudlíky na CD)....
díky moc
Jakub
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Rádio
-
Dle manuálu: DSP (digital sound processor) - digitální zvukový procesor - HiFi systém (zesilovač), rozšířený systém repro (subwoofer, bas, střed, výšky) cca. 12 repro (E39 předfacelift - po možná i víc). Za jízdy se zvuk a jeho hlasitost přizpůsobuje rychlosti.
Rozdíl mezi Business a Profesional ? Prof mělo zvlášť zesík a umělo si automaticky najít aktuálně dostupně stanice bez nutnosti scanování nebo ukládání předvoleb, zkratky RDS názvů stanic byly vidět nad tlačíky 1-6 pro volby (samozřejmě jich tam bylo víc než 6). Jiného zásadnějšího rozdílu jsem si nevšiml.
Rozdíl mezi Business a Profesional ? Prof mělo zvlášť zesík a umělo si automaticky najít aktuálně dostupně stanice bez nutnosti scanování nebo ukládání předvoleb, zkratky RDS názvů stanic byly vidět nad tlačíky 1-6 pro volby (samozřejmě jich tam bylo víc než 6). Jiného zásadnějšího rozdílu jsem si nevšiml.