Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e34 525TDS teply motor nenaskoci
-
- Klubové ID: 2360
zravim vsechny mam problem s 525TDS rok 92-studeny ho natocim teply po vypnuti klicku a okamzitem opetovnem stratu uz nenaskoci ani za boho,necham to tak cca hodku az dve stat,tocim trosku dele a neskoci.je pravda ze mam nejspis tesneni pod jednim ze vstrikovacu spatne(prosakuje mi nafta a tece po bloku)ale do posledni chvile jsem jezdil normalne a zahrate sem trochu dele startoval s tim ze jsem pocital ze se to urci¨te zavzdusnuje.kdo mi to v okoli Ostravy napichne na diagnostiku,diky vsem za rady
naprava je sehnat novy cerpadlo nebo repase... cerpadlo z druhy ruky (vrakac) bych nebral... a nepocitej s tim ze se s tim bude dat nejak jezdit, casem z toho zacne chcat nafta a pude stejne do kytek
resilo se to tu tehle mesic asi 3x, prolistuj si tech par stranek dozadu, nekdo tu nabizel novy cerpadla za docela zajimavy ceny, nebo navstiv servis bosch
resilo se to tu tehle mesic asi 3x, prolistuj si tech par stranek dozadu, nekdo tu nabizel novy cerpadla za docela zajimavy ceny, nebo navstiv servis bosch