Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

e34 525TDS teply motor nenaskoci

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Cardomain
Klubové ID: 2360

#1 Příspěvek od Cardomain »

zravim vsechny mam problem s 525TDS rok 92-studeny ho natocim teply po vypnuti klicku a okamzitem opetovnem stratu uz nenaskoci ani za boho,necham to tak cca hodku az dve stat,tocim trosku dele a neskoci.je pravda ze mam nejspis tesneni pod jednim ze vstrikovacu spatne(prosakuje mi nafta a tece po bloku)ale do posledni chvile jsem jezdil normalne a zahrate sem trochu dele startoval s tim ze jsem pocital ze se to urci¨te zavzdusnuje.kdo mi to v okoli Ostravy napichne na diagnostiku,diky vsem za rady
pepus

#2 Příspěvek od pepus »

mas v prdeli vstrikovaci cerpadlo... zkus na nej chrstnout studenou vodu a uvidis ze to pak naskoci

a pouzij funkci hledat je to tu snad 100x
Cardomain
Klubové ID: 2360

#3 Příspěvek od Cardomain »

takze je to presne tak,zahraty motor ktery nenaskocil,tak jsem polil studenou vodou cerpadlo a po chvilce opet slapal....tak se ptam jak bych mel dale pokracovat v naprave???kdo je schopen mi cerpadlo repasovat a nebo kdo to dela vymennym zpusobem a jaka je nejlevnejsi varianta?diky moc za radu :roll:
pepus

#4 Příspěvek od pepus »

naprava je sehnat novy cerpadlo nebo repase... cerpadlo z druhy ruky (vrakac) bych nebral... a nepocitej s tim ze se s tim bude dat nejak jezdit, casem z toho zacne chcat nafta a pude stejne do kytek

resilo se to tu tehle mesic asi 3x, prolistuj si tech par stranek dozadu, nekdo tu nabizel novy cerpadla za docela zajimavy ceny, nebo navstiv servis bosch
Pavel H
Klubové ID: 98

#5 Příspěvek od Pavel H »

Jak píše Pepus, je to tu již vícekrát. Téma zamykám, používejte funkci Hledat.
Odpovědět