Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Mizející displej e34
Zdravím, jak jsem se zde dočetl, tak docela dost lidí máme problém s digitálním tachometrem. Já ho měl taky, chybělo mi tam pár čárek, tak jsem dostal radu, že mám zkusit odpojit baterku aspoň na 24hodin. Učinil jsem a žačalo svítit vše jak má. Mám 525tds kombi, podotýkám je to jedna z variant, nemusí se to probudit všem. David
-
- Klubové ID: 553
-
- Klubové ID: 1836
Chlapi, viem ze tu bola uz skor tema, ze to niekto opravoval u E39 a uspesne. Mate nejake lepsie rady, s tou baterkou mi to pripada ako blbost. Najprv mi chybali ciarky, ale furt sa to horsi. Nema niekto presny popis ako sa s tym vysporiadat a co to obnasa? Nechcem na svojom aute nic pokazit. Ak odpojim budiky a pripojim spatne, dufam ze netreba nic kodovat odznova. Mam 530dA 2002. Padla tu aj hlaska, ze na budiky je zaruka 5rokov, pytal som sa vsak u BMW v holandsku a neni tomu bohuzial tak, ponukli mi ze mi prehodia budiky za nove a pytaju za to 400EUR, tak som ich poslal......
-
- Klubové ID: 1836
Povedali mi len ze budiky vyjdu na 400EUR, ale ze potrebuju presny VIN kod, takze plus minus...... Ale niesom ochotny dat tolko penazi, budiky si viem splasit aj sam a to za ovela nizsiu cenu. Skor by som chcel dat opravit tieto. Nasiel som jednu firmu, co to opravuju a po oprave davaju aj dvojrocnu zaruku. Za opravu displeja na E39 maju jednotnu cenu 130EUR, co sice tiez nieje malo, ale predsa asi najlepsie riesenie. (Aj ked budiky by som vedel zohnat este lacnejsie). Konkretne ta firma - http://www.rickimauto.de/Atila píše:Baterka muze pomoci pokud se palubni elektronika zasekla v nedefinovanem stavu. Rozhodne neopravi spatne kontakty.
Tech 400EUR za nove budiky je hodne dobra cena, standardne to byva tak 1000+EUR. Bavime-li se tedy o celem pristrojovem panelu.
-
- Klubové ID: 1541
Tady to kdyztak vopravujou za celkem prijatelny ceny. http://www.1-tuning.cz/tachometry.htm