Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Čidla e39
-
- Klubové ID: 1836
No, a vies kolko stoji u BMW? Podla mna to nebude az take drahe, ci sa ti oplati ho zhanat kade tade pre par usetrenych korun.Buri píše:Čau lidi.
Sháním čidlo ABS a čidlo vnější teploty pro E39 525 TDSA Touring r.v.99. Budu rád, když mi aspoň poradíte, kde je sehnat, samozřejmě levnějc než v BMW.
Jo a ještě sháním mřížku ofuku ventilátoru levých př. dveří (fouká to na řidiče) v hnědé barvě.
Díkes za rady.
Co jsem tady pročítal, co se dalo, ohledně nefungujících ABS a čidel s tím spojených, tak jsem zjistil dosti podstané rozdíly v ceně. Kdyby šlo jen o pár korun, tak je mi to jedno a neřeším to. Jde o to, že jeden tvrdí, že čidlo stojí 3500,- (BMW), jinej tvrdí, že se dá sehnat za 200,- (nějaká fa.Autocora) a já jsem tady v ceníku našel čidlo za 2000,-. Chci jen zjistit možné eventuality jeho koupě, abych se pak nebil do hlavy, že jsem vyhodil z okna třeba 2 litry. Spíš jsem si myslel, že někdo napíše: "hele kup to v elitu, mají to tam za ....Kč " atd., což by pomohlo ušetřit mě a lidem s podobným problémem čas strávený telefonováním, zjišťováním a sháněním. Čidla odchází celkem často, ale konkrétní info, kde se dají koupit (krom BMW) tu nikde není.
A jsme přesně u toho. Všichni chytří, ale každej jinak.
- P-J a Dave:čidlo za 200,- bych chtěl taky vidět. Bohužel jsem jej neviděl ale taky ani nevymyslel. Borec jej kupoval v Autocoru viz. zde:http://www.bmwklub.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6586&highlight=abs+asc
Volali jste tam? Třeba je to fakt sranda?
- Hopiondro: díky za tip, ale info z BMW jsou různý.Teďkonc přes svátky jsem to nemohl zjistit, ale zítra si tam zavolám.Jinak podle on-line ceníku čidlo vyjde na 2.139,80. Dle diskuzí tuná čidlo = 3.500,- Kč. Vzhledem k tomu, že jsou na autí 4, tak je to celkem ranec, v případě, že by odešly všechny,což se asi stát nemůže.
Jinak co vím já, tak Ate zásobuje BMW kotoučema a možná i deskama, ale čidlo je origo Siemens!
- PavelIP: tak tomu říkám pozitivní info! Pokud jsi koupil čidlo u BMW za 750,-, tak bych vůbec neřešil starčí za 400,-.Díkes.
Super. Díky všem. Zítra zkusím zjistit možnosti a dám vědět, čeho jsem se dopátral.
- P-J a Dave:čidlo za 200,- bych chtěl taky vidět. Bohužel jsem jej neviděl ale taky ani nevymyslel. Borec jej kupoval v Autocoru viz. zde:http://www.bmwklub.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6586&highlight=abs+asc
Volali jste tam? Třeba je to fakt sranda?
- Hopiondro: díky za tip, ale info z BMW jsou různý.Teďkonc přes svátky jsem to nemohl zjistit, ale zítra si tam zavolám.Jinak podle on-line ceníku čidlo vyjde na 2.139,80. Dle diskuzí tuná čidlo = 3.500,- Kč. Vzhledem k tomu, že jsou na autí 4, tak je to celkem ranec, v případě, že by odešly všechny,což se asi stát nemůže.
Jinak co vím já, tak Ate zásobuje BMW kotoučema a možná i deskama, ale čidlo je origo Siemens!
- PavelIP: tak tomu říkám pozitivní info! Pokud jsi koupil čidlo u BMW za 750,-, tak bych vůbec neřešil starčí za 400,-.Díkes.
Super. Díky všem. Zítra zkusím zjistit možnosti a dám vědět, čeho jsem se dopátral.
Takže info pro všechny, které trápí ABS + ASC a nefunkční čidlo:
- Př. čidlo je Siemens č. BMW 61 12-8366 234 9.
- Katalogové číslo u BMW je:
přední čidlo č.34 526 756 375,
zadní čidlo č.34 526 756 377
- Přehled cen dle telefonických dotazů je následující:
origo BMW (prodejna OL) - přední čidlo 2.356,-
- zadní čidlo 2.200,-
Auto kelly Olomouc - nevedou
Autocora (pobočka KM) - přední čidlo 2.366,-
zadní čidlo 2.444,-
MJ Auto Brno - přední čidlo 1.300,-
zadní čidlo 1.100,-
Více jsem nezjišťoval. MJ auto vyhrává.
- Př. čidlo je Siemens č. BMW 61 12-8366 234 9.
- Katalogové číslo u BMW je:
přední čidlo č.34 526 756 375,
zadní čidlo č.34 526 756 377
- Přehled cen dle telefonických dotazů je následující:
origo BMW (prodejna OL) - přední čidlo 2.356,-
- zadní čidlo 2.200,-
Auto kelly Olomouc - nevedou
Autocora (pobočka KM) - přední čidlo 2.366,-
zadní čidlo 2.444,-
MJ Auto Brno - přední čidlo 1.300,-
zadní čidlo 1.100,-
Více jsem nezjišťoval. MJ auto vyhrává.