Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Obcas kouri a cuka

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Demostenes
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Demostenes »

Zjistil jsem, ze kdyz stojim stojim (mam automat), tak pokud je motor studeny, tak po cca 20-30 sekudach stani (zarazeno D) motor zacne kuckat jakoby mel chcipnout a pritom kouri. Za chvilinku ten "zachvat" prejde. A pak se treba zase za 30 sec opakuje. Kdyz je motor prohraty, tak zadny problem, nebo je to tak malo, ze jsem si toho nevsiml.

Co myslite, ze by to mohlo byt? Vaha? Lambda? Mam domluvenou diagnostiku, ale nejak se to zatim nedari realizovat....
Maxiczech

#2 Příspěvek od Maxiczech »

Nějak jsem nepobral, co máš. Pokud benzina, tak to můžou být klidně jenom svíčky.
honzicek69

#3 Příspěvek od honzicek69 »

myslim ze to je jednoduche co ma za auto :)

viz "E34 535i kuze, samosvor, el. sibr, klima, hliny, tempomat a dalsi veci, co by melo mit kazde slusne auto."
Demostenes
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Demostenes »

Maxiczech píše:Nějak jsem nepobral, co máš. Pokud benzina, tak to můžou být klidně jenom svíčky.
Svicky jsou skoro novy. Auto je v podpisu, tak nejak jsem cekal, ze takove veci ne treba psat.
Pavel
Klubové ID: 56

#5 Příspěvek od Pavel »

já mám zas problém podobnej u TDS ... při zahřátým motoru lehce vybruje v intervalu každejch 4 sekund,a behem jízdy i na volnoběhe sem tam cukne,jako kdyby vynechal na vteřinu motor....a hulí mě to ale extrémě...nechal jsem vyměnit nějou tu hlavu či co na čerpadle,potom jsme rozchodily RG ventil bo jak se to jmenuje...no a ještě budu skoušet čidlo otáček,protože už jednou jsem ho měnil...tak nevím,v servisu si neví taky rady...a už mě to sere...připadám si jak dýmovnice :D
DAVe_1

#6 Příspěvek od DAVe_1 »

honzicek69 píše:myslim ze to je jednoduche co ma za auto :)

viz "E34 535i kuze, samosvor, el. sibr, klima, hliny, tempomat a dalsi veci, co by melo mit kazde slusne auto."
:lol: :lol: :lol: :wink:
Odpovědět