Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Hadice chladice

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Igis
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Igis »

Mohl by mi nekdo poradit. Mel jsem ted meneny motor M20 na E34 a stala se mi nemila vec. Ten co mi to delal to dal dohromady takovym zpusobem ze mi remeny od kompresoru klimatizace prodreli hadici od chladice. No a ted nemuzu prijit na to kde byla chyba a jaka hadice tam ma byt. Nemohl by mi nekdo poradit, pripadne poslat obrazek nebo fotku jak to ma spravne vypadat? Jaka hadice tam ma byt? Nevim jestli to jen blbe smontoval do hromady nebo pouzil blbou hadici nebo co se stalo. Jde o BMW 525i E34 z 89 roku,motor m20. A auto ma manualni klimatizaci.
Diky moc
Birkoff
Klubové ID: 989

#2 Příspěvek od Birkoff »

Igis píše:Mohl by mi nekdo poradit. Mel jsem ted meneny motor M20 na E34 a stala se mi nemila vec. Ten co mi to delal to dal dohromady takovym zpusobem ze mi remeny od kompresoru klimatizace prodreli hadici od chladice. No a ted nemuzu prijit na to kde byla chyba a jaka hadice tam ma byt. Nemohl by mi nekdo poradit, pripadne poslat obrazek nebo fotku jak to ma spravne vypadat? Jaka hadice tam ma byt? Nevim jestli to jen blbe smontoval do hromady nebo pouzil blbou hadici nebo co se stalo. Jde o BMW 525i E34 z 89 roku,motor m20. A auto ma manualni klimatizaci.
Diky moc
Vlevo v hlavním menu jsou dva odkazy ETK On-line. Zadej VIN a najdi si to i s obrázkem. Hned budeš vědět.
Odpovědět