Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Signalizace rozsvícených světel E34?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
sturmann

#1 Příspěvek od sturmann »

Zdar, připojoval si už někdo signalizaci zapnutých světel? Chtěl bych aby to fungovalo: když vytáhnu klíč a nechám svítit světla,otevřu dveře tak aby to začalo bzučet.Dík za radu
P-J

#2 Příspěvek od P-J »

sturmann píše:Zdar, připojoval si už někdo signalizaci zapnutých světel? Chtěl bych aby to fungovalo: když vytáhnu klíč a nechám svítit světla,otevřu dveře tak aby to začalo bzučet.Dík za radu
A co takhle zkusit, jestli nejdou nastavit denní světla? Nebylo by to praktičtější? :wink:
sturmann

#3 Příspěvek od sturmann »

No jestli tím myslíš nastavit to v ŘJ, tak asi těžko. Mám socialku "LOW " verzi. V elektrice mám akorát DO na cetrál a el.nast.zrcatka :oops: . Nechal jsem je svítit jen jednou, ale docela zrovna hodně v nevhod. proto už nechci aby se mi to stalo.
matal Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 119
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od matal Moderátor »

Normálně tě upozorní Czeck Control..
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Maxiczech

#5 Příspěvek od Maxiczech »

Nic si z toho nedělej. Já mám taky socku. :) Plně v elektrice, se šesti bagama s Bussines CD, ASP, ASC, PDC a tak mno... :lol:
P-J

#6 Příspěvek od P-J »

sturmann píše:No jestli tím myslíš nastavit to v ŘJ, tak asi těžko. Mám socialku "LOW " verzi. V elektrice mám akorát DO na cetrál a el.nast.zrcatka :oops: . Nechal jsem je svítit jen jednou, ale docela zrovna hodně v nevhod. proto už nechci aby se mi to stalo.
Light modul by měla mít i socka, záleží ale možná na verzi softu - každopádně bych to zkusil. Je to elegantí a praktické.... :wink:
magic
Klubové ID: 1790
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od magic »

Maxiczech píše:Nic si z toho nedělej. Já mám taky socku. :) Plně v elektrice, se šesti bagama s Bussines CD, ASP, ASC, PDC a tak mno... :lol:
omg
milo
Klubové ID: 877
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od milo »

i v te nejsocialnejsi verzi bez BC by se mel ozvat gong a na palubce "Licht an?" :idea:
Martinéz
Klubové ID: 356

#9 Příspěvek od Martinéz »

jen me napadlo, jakej zvuk vam dela ta signalizace? mne zo bzuci jak panelakovej zvonek v komunistickejch filmech.. asi to tak bejt nema, ze?
ba95
Klubové ID: 1009

#10 Příspěvek od ba95 »

ten bzučák je hroznej!!!!!! :lol:
berkelay
Klubové ID: 1823

#11 Příspěvek od berkelay »

no ja to mam u sve e34 tak, ze kdyz vypnu motor a mam pri tom rozsvicene svetla, tak po vyndani klice ty svetla samy zhasnou. Akorat ty zadni zustanou svitit... :? Budu to muset nejak vyresit, treba mi pomuze Maxiczech :D
Pavel H
Klubové ID: 98

#12 Příspěvek od Pavel H »

berkelay píše:no ja to mam u sve e34 tak, ze kdyz vypnu motor a mam pri tom rozsvicene svetla, tak po vyndani klice ty svetla samy zhasnou. Akorat ty zadni zustanou svitit... :? Budu to muset nejak vyresit, treba mi pomuze Maxiczech :D
Ten Te posle tak MAXImalne do servisu na diagnostiku :-)

Jinak kazda E34 mela info o rozsvicenych svetlech. Pokud Ti to nefunguje, je nekde zavada. Ozval se Ti nekdy gong? Treba zkus nezavrit kufr a rozjet se. Mel by se Ti take ozvat. U otevrenych dveri za jizdy take. Pokud se neozve, tak kontrola jestli z nej nejsou vyndany konektory. Obcas, kdyz nekdo sunda tapec pod volantem a odpoji ho, tak pri zpetne montazi na to zapomene. Ten repracek gongu je pod volantem vlevo dole.
berkelay

#13 Příspěvek od berkelay »

me se gong ozve, pokazde kdyz zhasnu motor a vyndam klic ze zapalovani, to stejne ale, kdyz ho strcim zpet a pootocim. Myslel jsem si, ze to bude mozna tim, ze mam spatne teplotni cidlo, velky BC mi ukazuje teplotu -31,7 nebo tak nejak, a pokud je u BMW zvukova signalizace namrazy, tak to je mozna prave to, co mi ten gong hlasi, ale jsou to jen me domnenky, zatim toho vim o BMW dost malo :)
Pavel H

#14 Příspěvek od Pavel H »

berkelay píše:me se gong ozve, pokazde kdyz zhasnu motor a vyndam klic ze zapalovani, to stejne ale, kdyz ho strcim zpet a pootocim. Myslel jsem si, ze to bude mozna tim, ze mam spatne teplotni cidlo, velky BC mi ukazuje teplotu -31,7 nebo tak nejak, a pokud je u BMW zvukova signalizace namrazy, tak to je mozna prave to, co mi ten gong hlasi, ale jsou to jen me domnenky, zatim toho vim o BMW dost malo :)
Pri zapnuti klicku signalizuje tu nizkou teplotu. Pri vyndani muze signalizovat jen nejakou poruchu nebo ta svetla. check control hlasi nejakou zavadu?
berkelay

#15 Příspěvek od berkelay »

Pavel H píše:
berkelay píše:me se gong ozve, pokazde kdyz zhasnu motor a vyndam klic ze zapalovani, to stejne ale, kdyz ho strcim zpet a pootocim. Myslel jsem si, ze to bude mozna tim, ze mam spatne teplotni cidlo, velky BC mi ukazuje teplotu -31,7 nebo tak nejak, a pokud je u BMW zvukova signalizace namrazy, tak to je mozna prave to, co mi ten gong hlasi, ale jsou to jen me domnenky, zatim toho vim o BMW dost malo :)
Pri zapnuti klicku signalizuje tu nizkou teplotu. Pri vyndani muze signalizovat jen nejakou poruchu nebo ta svetla. check control hlasi nejakou zavadu?
za chvilku se jdu kouknout do auta a kdyz tak opisu tu hlasku checku kdyby nejaka byla
Pivson
Klubové ID: 570
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Pivson »

jak bylo psano, i sociálka bez vybavy má "bzučák" vypneš klíček a několikrát zabzučí ten hnus zvuk.

Teplota - když se dostane běhemm jízdy pod 3 stupně, ozve se gong a na displej naskočí teplota 3 stupne a zustane tam.
Při startu tuším to samé, ted si jistej nejsem
berkelay

#17 Příspěvek od berkelay »

jj, me to dela i pri prvnim otocenim klicku, ale je to tim, ze mam teplotu -31,7 :D Jinak, je to tak, kdyz necham po vypnuti motoru zapnuta svetla na display mi to napise v nemcine neco se svetly :) a jednou pipne gong. Predni svetla mi po vyndani klicku zhasnou, ale zadni ne :( Asi zajedu na diagnostiku :)
Maxiczech

#18 Příspěvek od Maxiczech »

Když vyndáš klíček a máš zapnutá světla, tak by měla všechna zhasnout. Tak to mám alespoň já. Je divné, že zadní ti svítí. To je dost nepraktické, když pospícháš, vypneš motor, zamkneš auto a pak to nenatočíš, protože budeš mít death baterii. Jinak ten gong by měl doprovázet i vyzuální prvek na palubce. Když je málo kapaliny v ostřikovačích, tak mi cinkne gong a objeví se i kontrolka stavu kapaliny na palubce. Tak je to i s venkovní teplotou (gong a bliká teplota na displayi), dveře atp. Bylo by dost hloupé, aby zazněl gong a konec. To by asi těžko někomu dotopilo, o co jde, že? :idea:
berkelay

#19 Příspěvek od berkelay »

Maxiczech píše:Když vyndáš klíček a máš zapnutá světla, tak by měla všechna zhasnout. Tak to mám alespoň já. Je divné, že zadní ti svítí. To je dost nepraktické, když pospícháš, vypneš motor, zamkneš auto a pak to nenatočíš, protože budeš mít death baterii. Jinak ten gong by měl doprovázet i vyzuální prvek na palubce. Když je málo kapaliny v ostřikovačích, tak mi cinkne gong a objeví se i kontrolka stavu kapaliny na palubce. Tak je to i s venkovní teplotou (gong a bliká teplota na displayi), dveře atp. Bylo by dost hloupé, aby zazněl gong a konec. To by asi těžko někomu dotopilo, o co jde, že? :idea:
no to jo, jen gong je na nic. Stejne tak, kdyz jsem si trochu hral s velkym BC a nastavil upozornovani v celou hodinu, tak mi to behem jizdy zapipalo a ja se furt koukal na palubku jestli neco nekde neni spatne nebo se neco neposralo, a pak mi doslo, ze byla cela hodina :D Njn, budu si muset sehnat uzivatelsky manual :wink: Ty zadni svetla necham na elektrikare, hrabat se v tom radeji nebudu.
Pavel H

#20 Příspěvek od Pavel H »

Maxiczech píše:Když vyndáš klíček a máš zapnutá světla, tak by měla všechna zhasnout. Tak to mám alespoň já. Je divné, že zadní ti svítí. To je dost nepraktické, když pospícháš, vypneš motor, zamkneš auto a pak to nenatočíš, protože budeš mít death baterii. Jinak ten gong by měl doprovázet i vyzuální prvek na palubce. Když je málo kapaliny v ostřikovačích, tak mi cinkne gong a objeví se i kontrolka stavu kapaliny na palubce. Tak je to i s venkovní teplotou (gong a bliká teplota na displayi), dveře atp. Bylo by dost hloupé, aby zazněl gong a konec. To by asi těžko někomu dotopilo, o co jde, že? :idea:
Kdyz vyndas klicek a mas zapnuta svetla, tak ti zhasnou? I parkovacky? To je dost blby, ne?
Odpovědět