Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Signalizace rozsvícených světel E34?
Light modul by měla mít i socka, záleží ale možná na verzi softu - každopádně bych to zkusil. Je to elegantí a praktické....sturmann píše:No jestli tím myslíš nastavit to v ŘJ, tak asi těžko. Mám socialku "LOW " verzi. V elektrice mám akorát DO na cetrál a el.nast.zrcatka. Nechal jsem je svítit jen jednou, ale docela zrovna hodně v nevhod. proto už nechci aby se mi to stalo.

-
- Klubové ID: 98
Ten Te posle tak MAXImalne do servisu na diagnostikuberkelay píše:no ja to mam u sve e34 tak, ze kdyz vypnu motor a mam pri tom rozsvicene svetla, tak po vyndani klice ty svetla samy zhasnou. Akorat ty zadni zustanou svitit...Budu to muset nejak vyresit, treba mi pomuze Maxiczech

Jinak kazda E34 mela info o rozsvicenych svetlech. Pokud Ti to nefunguje, je nekde zavada. Ozval se Ti nekdy gong? Treba zkus nezavrit kufr a rozjet se. Mel by se Ti take ozvat. U otevrenych dveri za jizdy take. Pokud se neozve, tak kontrola jestli z nej nejsou vyndany konektory. Obcas, kdyz nekdo sunda tapec pod volantem a odpoji ho, tak pri zpetne montazi na to zapomene. Ten repracek gongu je pod volantem vlevo dole.
-
- Klubové ID: 1823
me se gong ozve, pokazde kdyz zhasnu motor a vyndam klic ze zapalovani, to stejne ale, kdyz ho strcim zpet a pootocim. Myslel jsem si, ze to bude mozna tim, ze mam spatne teplotni cidlo, velky BC mi ukazuje teplotu -31,7 nebo tak nejak, a pokud je u BMW zvukova signalizace namrazy, tak to je mozna prave to, co mi ten gong hlasi, ale jsou to jen me domnenky, zatim toho vim o BMW dost malo 

-
Pri zapnuti klicku signalizuje tu nizkou teplotu. Pri vyndani muze signalizovat jen nejakou poruchu nebo ta svetla. check control hlasi nejakou zavadu?berkelay píše:me se gong ozve, pokazde kdyz zhasnu motor a vyndam klic ze zapalovani, to stejne ale, kdyz ho strcim zpet a pootocim. Myslel jsem si, ze to bude mozna tim, ze mam spatne teplotni cidlo, velky BC mi ukazuje teplotu -31,7 nebo tak nejak, a pokud je u BMW zvukova signalizace namrazy, tak to je mozna prave to, co mi ten gong hlasi, ale jsou to jen me domnenky, zatim toho vim o BMW dost malo
-
za chvilku se jdu kouknout do auta a kdyz tak opisu tu hlasku checku kdyby nejaka bylaPavel H píše:Pri zapnuti klicku signalizuje tu nizkou teplotu. Pri vyndani muze signalizovat jen nejakou poruchu nebo ta svetla. check control hlasi nejakou zavadu?berkelay píše:me se gong ozve, pokazde kdyz zhasnu motor a vyndam klic ze zapalovani, to stejne ale, kdyz ho strcim zpet a pootocim. Myslel jsem si, ze to bude mozna tim, ze mam spatne teplotni cidlo, velky BC mi ukazuje teplotu -31,7 nebo tak nejak, a pokud je u BMW zvukova signalizace namrazy, tak to je mozna prave to, co mi ten gong hlasi, ale jsou to jen me domnenky, zatim toho vim o BMW dost malo
Když vyndáš klíček a máš zapnutá světla, tak by měla všechna zhasnout. Tak to mám alespoň já. Je divné, že zadní ti svítí. To je dost nepraktické, když pospícháš, vypneš motor, zamkneš auto a pak to nenatočíš, protože budeš mít death baterii. Jinak ten gong by měl doprovázet i vyzuální prvek na palubce. Když je málo kapaliny v ostřikovačích, tak mi cinkne gong a objeví se i kontrolka stavu kapaliny na palubce. Tak je to i s venkovní teplotou (gong a bliká teplota na displayi), dveře atp. Bylo by dost hloupé, aby zazněl gong a konec. To by asi těžko někomu dotopilo, o co jde, že? 

-
no to jo, jen gong je na nic. Stejne tak, kdyz jsem si trochu hral s velkym BC a nastavil upozornovani v celou hodinu, tak mi to behem jizdy zapipalo a ja se furt koukal na palubku jestli neco nekde neni spatne nebo se neco neposralo, a pak mi doslo, ze byla cela hodinaMaxiczech píše:Když vyndáš klíček a máš zapnutá světla, tak by měla všechna zhasnout. Tak to mám alespoň já. Je divné, že zadní ti svítí. To je dost nepraktické, když pospícháš, vypneš motor, zamkneš auto a pak to nenatočíš, protože budeš mít death baterii. Jinak ten gong by měl doprovázet i vyzuální prvek na palubce. Když je málo kapaliny v ostřikovačích, tak mi cinkne gong a objeví se i kontrolka stavu kapaliny na palubce. Tak je to i s venkovní teplotou (gong a bliká teplota na displayi), dveře atp. Bylo by dost hloupé, aby zazněl gong a konec. To by asi těžko někomu dotopilo, o co jde, že?

-
Kdyz vyndas klicek a mas zapnuta svetla, tak ti zhasnou? I parkovacky? To je dost blby, ne?Maxiczech píše:Když vyndáš klíček a máš zapnutá světla, tak by měla všechna zhasnout. Tak to mám alespoň já. Je divné, že zadní ti svítí. To je dost nepraktické, když pospícháš, vypneš motor, zamkneš auto a pak to nenatočíš, protože budeš mít death baterii. Jinak ten gong by měl doprovázet i vyzuální prvek na palubce. Když je málo kapaliny v ostřikovačích, tak mi cinkne gong a objeví se i kontrolka stavu kapaliny na palubce. Tak je to i s venkovní teplotou (gong a bliká teplota na displayi), dveře atp. Bylo by dost hloupé, aby zazněl gong a konec. To by asi těžko někomu dotopilo, o co jde, že?