Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

prosba

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
berkelay
Klubové ID: 1823

#1 Příspěvek od berkelay »

chlapi, najde se tady nekdo z okoli Usti nad Labem, kdo by prijel ke me a vymenil mi svicky a palivovy filtr? Asi to zni divne, ale auto je ted temer nepojizdne, svicky jsem bud uvaril, nebo je paliv. filtr KO. Nevim jak dlouho jsou ty svicky v aute, koupil jsem jej pred par tydny, ale vzhledem k tomu, ze mi to pri akceleraci dost cukalo, tak si myslim, ze byly na pokraji smrti. Ted to proste nejede vubec, proto si myslim, ze bude nejlepsi, kdyz s tim nikam nepojedu a vymenim to tady na miste a kdyz to nic nevyresi, tak teprve budu resit odtah do servisu a nakup dalsich veci (paliv. cerpadlo apod.). Nemam zadne naradi a v autech jsem zatim dost laik. Praci a cestu bych samosebou zaplatil. Diky moc.
kavanda
Klubové ID: 1103

#2 Příspěvek od kavanda »

si děláš kozy,viď?! :twisted:
berkelay
Klubové ID: 1823

#3 Příspěvek od berkelay »

kavanda píše:si děláš kozy,viď?! :twisted:
napada te jine reseni problemu? V autech se nevyznam, to jedine co mam je sada krizovych sroubovaku a dalsich mini naradi (sestavuju PC, programuji atd. je to ma obziva). Myslim, ze kozy bych si delal, kdybych si chtel zaplatit odtahovku do servisu, tam chvili pockal na vymenu svicek a pak tim autem odjel. No ale nakonec to asi tak budu muset vyresit, auto proste nejede, parkuju na tak blbem miste ze kdyby me chtel nekdo vzit na lano tak to bude asi vice skody. Je to motor M30, nemam zadne zkusenosti a prej se k tem svickam blbe dostava, jestli mas konkretni radu, tak sem s ni, budu moc rad.
Odpovědět