Tak nevim,vcera jsem se byl podivat na 525D r.v.2000,M-paket,cerny krasavec,najeto 170tis.,motor slape jak hodinky,je to dovoz srn.Chce za nej 290tis..tak nevim,jestli to neni nejaka levarna.Kdyz s nim zajedu do servisu,co vse se da zjistis z toho pocitace?Kdyz ho vezmu do zitra bude jeste 10tis.sleva.Tak opravdu nevim.Co radi odbornici?Dik.
dan16 píše:Tak nevim,vcera jsem se byl podivat na 525D r.v.2000,M-paket,cerny krasavec,najeto 170tis.,motor slape jak hodinky,je to dovoz srn.Chce za nej 290tis..tak nevim,jestli to neni nejaka levarna.Kdyz s nim zajedu do servisu,co vse se da zjistis z toho pocitace?Kdyz ho vezmu do zitra bude jeste 10tis.sleva.Tak opravdu nevim.Co radi odbornici?Dik.
Za 290 000,- kupis uz aj 530d hm ? rozmysli si to, radsej sa neunahli.
dan16 píše:Tak nevim,vcera jsem se byl podivat na 525D r.v.2000,M-paket,cerny krasavec,najeto 170tis.,motor slape jak hodinky,je to dovoz srn.Chce za nej 290tis..tak nevim,jestli to neni nejaka levarna.Kdyz s nim zajedu do servisu,co vse se da zjistis z toho pocitace?Kdyz ho vezmu do zitra bude jeste 10tis.sleva.Tak opravdu nevim.Co radi odbornici?Dik.
nebo tady na foru kombíka a ještě ti zbyde.
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
To asi jo,ale velmi pravděpodobně 184PS,to bych bral taky radši 525.
To asi jo,ale velmi pravděpodobně 184PS,to bych bral taky radši 525.
A v com je 530d horsie okrem toho , ze ma o cca 20 koni viac ?
Podle mě je to novější motor,začal se vyrábět současně se 193PS verzí,takže podle mýho laickýho názoru je šance,že na něm už soudruzi v NDR tzv. vychytali mouchy.Protože jinak je to to samý až na obsah.Taky bude mít 100% lepší spotřebu a nepojede o moc hůř.
Ten můj se nepočítá Ve čtvrtek jdu o5 na diagnostiku.
milonovo píše:Podle mě je to novější motor,začal se vyrábět současně se 193PS verzí,takže podle mýho laickýho názoru je šance,že na něm už soudruzi v NDR tzv. vychytali mouchy.Protože jinak je to to samý až na obsah.Taky bude mít 100% lepší spotřebu a nepojede o moc hůř.
Ten můj se nepočítá Ve čtvrtek jdu o5 na diagnostiku.
No mna prekvapilo /po tom ako nieco buchlo v motor/ , tak sa islo na diagnostiku a vsetko je OK - len sacie potrubie sa odpalilo - uz cakam na nove a inak je vsetko v pohodicke ... klop klop inak co sa tyka spotreby tak cez 6.8L som sa nedostal ale fakt by som bol zvedavy na porovnanie niekoho kto mal / viezol sa v 525d a 530d
tu je take male ... technicke zrovnanie , aj ked skutocnost je vacsinou ina
prave jsem se vratil z brna,kde jsem projizdel 530tku a jsem z toho celkem na rozpacich,zdalo se mi ze motor se dostava do varu az tak kolem 3-3,5tis.Auto vypadalo moc hezky,tak porad nevim,jestli 525,nebo 530.Ma nekdo tady v okoli Zlina 530tku,rad bych se s nim svezl,nebo aspon poradte.
Tak to má ta 530 stejnej problém jako já Normální to není.Jel jsem v 530 Martina534,stejně jako on v mojí 525,ale objektivní srovnání není dost dobře možný protože on má manuál+čip a já automat+problém s plnícím tlakem
525d v realu bere min, jede hodne podobne jako 530d pred liftem a navic nema takove problemy se vstrikama-cerpadlem (navic tam udelali zmenu od tusim 01, takze jdou inteligentne vyndat, bez pouzivani krumpace apod jemne mechaniky)
Pokud se někomu zdá, že mu jde CR špatně odspoda, zkuste se zaměřit na díl 13
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic