čaues měnil někdo repro v zadu v platě? Nevíte typ kterej se tam vejde bez úprav?Mýslím úpravu místa jako hloubky jinak kuchli už jsem to koupil na rozměr 16,5cm.
Popř. jak se dostanu k origo repru v předních dveří abych nic nelámal a neznásilňoval.
Dikes moc
S tím zadkem zkušenosti nemám, ale k těm reproduktorům ve dveřích se dostaneš jenom tak, že sundáš celý tapec. Krycí mřížka je jeho součástí. Pak už je to jednoduchý. 4tyři šroubky...
Ja som to pozeral ale neda sa tam dat 16ka repro leda to dako prerobit lebo je to v takom plaste osadene prave to riesim ale neviem co stym lebo si myslim ze tie13 moc nezahraju ale dal som pajace do predu a je to slusne.dal som si aj v radiu vymenit integrac za lepsi lebo tie radia su na nist ako tie repraky nokie,
ty repráky nejsou vzadu uloženy v platě - v tom platě jsou pouze mřížky, které se dají zvlášť sundat. Jak sundáš celé plato, tak zjistíš, že repráky jsou namontovány v plastových krabicích se bassreflexem. Tyto se dají celé vytáhnout. Do těchto krabic se nic jiného, většího nevejde. Jediným východiskem je (jak jsem to udělal i já) ostranit zátky v plechu pod platem, vyřezat díry do plata a osadit repráky větší - tyto potom zasahují do prostoru kufru a využívají jeho objem. Původní můžou zůstat na místě a použít je jako středotónové v aktivní soustavě.
výměna integrovaného obvodu v autorádiu nepřinese nikdy předpokládáný výsledek - dá se tímto získat max. 2-10W výkonu navíc - je to omezené neměnným napájecím napětím 12V. Získat větší výkon jak ca 40W při tomto napětí je technicky nemožné. Pro větší ztrátový výkon je zapotřebí většího napětí-toto je vyřešeno v zesilovačích, kde je zabudovaný zvlášť měnič napětí; tyto zesilovače potom pracují s napětím 30, 50 a více voltů.
Pokud by měl někdo s audiem v autě problémy, klidně mi napište, pomůžu kde můžu.