tady ten priblbly dotaz je muj. vec se ma tak, ze vozim dost veci (tak 200+kg v aute ) z cehoz je jasne, ze tlumice jsou jen otazka casu, tak jsem zabrousil do katalogu a ejhle kus 16.400.- to je snad aj s cernochem na 525tds stoji 3000 +/- coz mi prijde jako normalni cena, ale dat 35.000,- za houpajici zadek, ktery me na 95% potka je zhovadilost.
edit takze dostanu se do situace, zadni tlumice v haji... a nechce se mi za ne vysolit 35.000,- takze nejaka nahrada?? druho vyroba? nebo nejaka finta? nebo proste prijdu reknu hmmm tak mam e34 525i tady mate 32.800,- a ja si to tam nasroubuju doma??? jaktoze na 525tds to stoji par korun... zadek je snad stejne tezkej u obou.
Marten píše:Jenže NIVO tlumiče se přece do E 34 nedávájí. Ale třeba se pletu. Jinak jednu E34 v kombi mám na prodej.
pokud je to 525i v manualu, tak sem s tim automat a ani jiny motor nechci. jsem ochoten za to dat do 140.000,- takze ocekavam opravdu vyberovej kousek, kterej me nenecha za prvni zatackou
Marten píše:Tak to je škoda... Třeba by byl spokojenej.
marten 520i stejna spotreba stejna pojistka, zcela jina dynamika, unika mi duvod proc by clovek mel chtit 520i misto 525i, ale koukam jses kromerizak a ja v podstate taky... jinak zapni si ICQ.
Nivo je systém regulace na zadní nápravě (do tlumičů jde tlakový olej, tlak oleje se reguluje dle zatížení zadní nápravy) který má za úkol bez ohledu na zatížení vozu udržovat vůz ve "vodorovné" pozici , zárověň tím odpadá nutnost regulace světel podle zatížení.
Většinou tyto tlumiče oproti normálním odcházejí minimálně a do e34 (kombajnů) se dávali.