Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Pomooooooooc!!
-
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, tak fakt asi neoblibena rada - diagnostika. Vadny teplotni cidlo vody pro RJ ma presne opacnej efekt, kdyz je preruseny, tak jednotka nastavi od pocatku smes na teplej motor. Studenej nebezi dobre, ale po ohrati neni rozdil. Regulator tlaku paliva? (taky teplotni zavislost). Diagnostika + zkouska chladiciho okruhu, musi bejt jasno....Drzim palec.
Tak dik skusim a dam vedet ale radost nemam vubecRubini píše:Hmm, tak fakt asi neoblibena rada - diagnostika. Vadny teplotni cidlo vody pro RJ ma presne opacnej efekt, kdyz je preruseny, tak jednotka nastavi od pocatku smes na teplej motor. Studenej nebezi dobre, ale po ohrati neni rozdil. Regulator tlaku paliva? (taky teplotni zavislost). Diagnostika + zkouska chladiciho okruhu, musi bejt jasno....Drzim palec.
Tak to sedi po 10km to je ono akorat nevim kde u m50 mam hledat rozdelovacgyrous píše:Myslím, že to budeš mít v elektrice, svíčky, kable ke svíčkám, rozdělovač (tohle se mi stalo. Po zahřátí se to nejčastěji projevuje tak 10km jízdy a pak to začne...)

-
- Kontaktovat uživatele:
Zezačátku ani neumíš česky, člověk se ti snaží pomoct a najednou tu děláš chytrého a doplňuješ, že máš motor M50.
Doufám, že to auto máš, doufám, že se ti to děje, to co jsem říkal je systém pro většinu benzínových aut. A že máš systém zapalování na každém válci zvlášť tím líp
, budeš toho muset koupit víc.
PS:
a jestli chceš zdarma zjistit to co jsem ti tipnul? chyba bude na špinavé svíčce, když se nezapaluje.
Doufám, že to auto máš, doufám, že se ti to děje, to co jsem říkal je systém pro většinu benzínových aut. A že máš systém zapalování na každém válci zvlášť tím líp

PS:
a jestli chceš zdarma zjistit to co jsem ti tipnul? chyba bude na špinavé svíčce, když se nezapaluje.

Tak se ti omlouvam nemyslel jsem to zle jen sem upresnil tu m50 zda to sedi.Jestli se ti ma poznamka nejak dotkla tak sory.gyrous píše:Zezačátku ani neumíš česky, člověk se ti snaží pomoct a najednou tu děláš chytrého a doplňuješ, že máš motor M50.
Doufám, že to auto máš, doufám, že se ti to děje, to co jsem říkal je systém pro většinu benzínových aut. A že máš systém zapalování na každém válci zvlášť tím líp, budeš toho muset koupit víc.
![]()
PS: