Čau,chtěl bych předělat předek E 34 na E 39,tak by mě zajímalo, jestli by stačilo přehodit kapotu a světla,popř. co všechno by to obnášelo. jde mi fakt jen o čumák.[/quote][/u]
hroby04 píše:Čau,chtěl bych předělat předek E 34 na E 39,tak by mě zajímalo, jestli by stačilo přehodit kapotu a světla,popř. co všechno by to obnášelo. jde mi fakt jen o čumák.
[/u][/quote]
Světla, kapota, blatníky, maska, nárazník a hromada práce aby to aspoň trochu vypadalo. No ale stejně to bude zprasenina, kterou pak už nikomu neprodáš...
hroby04 píše:Čau,chtěl bych předělat předek E 34 na E 39,tak by mě zajímalo, jestli by stačilo přehodit kapotu a světla,popř. co všechno by to obnášelo. jde mi fakt jen o čumák.
[/u]
Světla, kapota, blatníky, maska, nárazník a hromada práce aby to aspoň trochu vypadalo. No ale stejně to bude zprasenina, kterou pak už nikomu neprodáš...[/quote]
Presne tak,videl jsem uz jednu takouvou a nebylo to nijak zvlast uchvancancujic.
u nas pred barakem stoji e34 modra moc peknej lak ,,novej,, slusny chrom kola a ma predek predelanej na e39 ma tam svatla a knim vse upravene a musim rict ,ze je to hnus skoda auta ale to muze byt jen muj nazor,hlavne ze se to libi majiteli pokud budu mit prilezitost vyfotim