Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

e34-podsvícení přístrojovky

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
donco

#1 Příspěvek od donco »

předem se omlouvám za blbý dotaz ale nesvítí mi půlka přístrojovky/palivoměr,tacho/vyndal jsem přístrojovku našel různé žárovičky jen tu co nesvítí ne.Navíc když jsem chtěl posunout volant tak po odjištění nejde nijak nastavit?Poradíte??? :oops: :oops: :oops:
Pivson
Klubové ID: 570
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Pivson »

Ikdyž se žarovička tvaří jako dobrá, tak ji zkus vyměnit. Jinak je vada nekde v přístrojovcel.

Volant jde jen dolu a nahoru. Dole na rizeni je matice která muže byt hodně utahlá a tak to nejde.
donco

#3 Příspěvek od donco »

Pivson píše:Ikdyž se žarovička tvaří jako dobrá, tak ji zkus vyměnit. Jinak je vada nekde v přístrojovcel.

Volant jde jen dolu a nahoru. Dole na rizeni je matice která muže byt hodně utahlá a tak to nejde.
díky ale problém je v tom kde hledat ty žárovky na podsvícení budíků?Spodní kontrolky jsou dostupné ale na budíky jsem žádné nenašel.Musím rizloupnout tu přístrojovku???Jsou uvnitř?? :oops:
Mirahejny
Klubové ID: 1266

#4 Příspěvek od Mirahejny »

donco píše:
Pivson píše:Ikdyž se žarovička tvaří jako dobrá, tak ji zkus vyměnit. Jinak je vada nekde v přístrojovcel.

díky ale problém je v tom kde hledat ty žárovky na podsvícení budíků?Spodní kontrolky jsou dostupné ale na budíky jsem žádné nenašel.Musím rizloupnout tu přístrojovku???Jsou uvnitř?? :oops:
Přesně tak budíky jdou rozlípnout a jsou tam myslim 2 nebo 3 žárovky jak do parkovaček ale myslim jen 5W
donco

#5 Příspěvek od donco »

dík moc zítra to zkusím
donco

#6 Příspěvek od donco »

supeeer hotovo už mi lezlo na nervy když půlka nesvítila.Jenom mu stále nejde posouvat volant i když povolím pojistku :oops:
Odpovědět