Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Jak vytahnout vstrik
-
- Klubové ID: 3523
- Kontaktovat uživatele:
pokud to neni prvni vstrik (od predu 1,2,3.....), tak musis sundat sani, dej pozor, at ti nic nenapada do motoru, pak odpoj vysokotlaky potrubi (stranova 17´) odpoj jak od vztriku tak od potrubi -lepe se ti to hne, odpoj konektor opatrne vyndej prepad a muzes smele na vstrik pokud mas ,uz ten novejsi s O krouzkem tak by mel jit po chvilce vyklani vyndat pokud tam jeste krouzek neni tak to je spatny ,je zarezlej a horko tezko ho vyndas,pozor at si sracky ze staryho vstriku nenapadaj do motoru kdyztak to vyluxuj a pak implantuj vstrik nandej sani vse pozapojuj-zakrytuj pokud sem na neco zapomnel tak to nekdo doplni hodne stesti 

-
- Klubové ID: 712
- Kontaktovat uživatele:
Tak pani POROD je ukonceny
... po rozobrni sania ktore som ani cele nedal dole len som ho odklonil aby sa dala odpojit trubka privodu nafty som sa dostak tomu VSTRIKU na 4 valci. tato operacia trvala asi cca 2 Hod pokial sa nam ho podarilo rozhybat asi 2mm posuvanim do strany...na to je asi ten vytahovak.... potom som zobral vysavac lebo to bolo tak obalene sajrajtom ze dopice....potom z radostou sme tam nahodili vstrik a cakali co sa bude diat...po nastartovani motor konecne pravidelny volnobeh a plynule priebeh do otacok.plyn je uplne citlivejsi a som rad ze sa mi to z mojou partiou "OPRAVAROV" podarilo dat dokopy..... uvidime zajtra na dialnici...