Zdravím pánové, jsem šťastným majitelem E39 a rád bych se o ni trochu postaral, co se vystříkávání dutin týče.
Dělal jste to tu vůbec někdo? Na co se zaměřit, kam to všude narvat a kde jsou krizová místa.
Díky
dutiny jsme strikaly s Castrem pred cca 14dnema...Je to voser to odstrojovat, ale pak uz to jde...(delali jsme E36)pocitej, ze tak 14dni budes mit smradlavy aut...nez to poradne zaschne a vyvetra..
DOEMIXXX píše:dutiny jsme strikaly s Castrem pred cca 14dnema...Je to voser to odstrojovat, ale pak uz to jde...(delali jsme E36)pocitej, ze tak 14dni budes mit smradlavy aut...nez to poradne zaschne a vyvetra..
Mohl bys prosím stručný postup, kam všude a jak???
Dík
Vystříkávat dutiny teď není dobrý nápad, uvnitř je zkondenzovaná voda. Lepší je dělat to v létě když dva týdny je vedro a nepršela ani kapka A nebo nechat auto v teplé garáži a dva týdny s ním nejezdit.
Francis píše:Vystříkávat dutiny teď není dobrý nápad, uvnitř je zkondenzovaná voda. Lepší je dělat to v létě když dva týdny je vedro a nepršela ani kapka A nebo nechat auto v teplé garáži a dva týdny s ním nejezdit.
To je svatá pravda,navíc pokud e39 nebyla špatně opravená tak nehnije....
Francis píše:Vystříkávat dutiny teď není dobrý nápad, uvnitř je zkondenzovaná voda. Lepší je dělat to v létě když dva týdny je vedro a nepršela ani kapka A nebo nechat auto v teplé garáži a dva týdny s ním nejezdit.
To je svatá pravda,navíc pokud e39 nebyla špatně opravená tak nehnije....
To mě nenapadlo... Takže radíte, vykašlat se na to a když teda E39 nehnije, tak to nebude nutné ani v létě. Snad jen víko kufru, už jsem jich pár ohnitých viděl a že by byly všechny bourané ze zadu...