prosím pomožte
měnil jsem asi před hodinou chladící kapalinu,ale nějak se mi to nedaří odvzdušnit.....hlavně mi je divný, že ani trochu netopí větráky
odvzdušňoval jsem to následovně:nastartoval jsem a nechal zahřát,aby se otevřel termostat....pak jsem upustil vzduch přes expanzku....po chvíli se z toho začala ale valit voda....tak jsem expanzku zavřel...opakoval tak 4-5x....vždy uteče trochu vzduchu a pak se začne valit voda-vše stále při nastartovaném motoru....ale furt se to moc hřeje a netopí to.....je na to nějakej fígl?....stál jsem předkem lehce z kopce
To je divny, takhle by to melo fungovat, no ja nevim, treba promackej hadice, kdyz budes mit otevrenou nadrzku, nechej to pak schladnout a zase nastartuj a dolivej.
Odvzdušňuje se to samo přes hadičku,která jde po levém podběhu k nádobce,skus jestli ji nemáš přicpanou,většinou je přicpaný přívod této hadičky do nádobky.Stačí ji drátkem protáhnout... Každopádně odvzdušňovat s otevřenou nádobkou...
Doktor1 píše:Odvzdušňuje se to samo přes hadičku,která jde po levém podběhu k nádobce,skus jestli ji nemáš přicpanou,většinou je přicpaný přívod této hadičky do nádobky.Stačí ji drátkem protáhnout... Každopádně odvzdušňovat s otevřenou nádobkou...
Dík moc Doktore. Jak jsi psal, ta hadička byla přicpaná. Po profouknutí odvzdušněno za 10 minut