Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Hučení ložiska kol
Ahoj kluci, začalo mi hučet jedno z ložisek kol. Ačkoli se před cca 30tis.km všechny měnili. Bohužel mám problém s identifikací. Nemáte nějaký nápad jak zjistiti, které to zku.. ložisko to dělá. Uvnitř auta to prostě nejsem schopen poznat. Je to slyšet intenzivněji, když projíždím pravotočivou zatáčku. Tudíž jsem myslel, že to bude jedno z levých ložisek, které jsou v této zatáčce více zatíženy. Ale přijde mi že ten zvuk jde spíše z prava. Fakt nevím a pokusně měnit všechny je poměrně nákladná záležitost.
Hanzi díky, zkusím to. S tou reklamací je ale trošku problém. Ty ložiska měnil ještě předchozí majitel v jednom ofiko BMW na Moravě a to je pro mne v současnosti trochu z ruky. Více bych projel než ušetřil, nemluvě o ztraceném času. Takže prostě zkusím zjistit, které to je a pak ho nechám prohodit. Ještě jednou díky za tip.Hanz píše:1) reklamace 2) dat auto na sloupovej zvedak a rozjet na kilo, je to dobre slyset 3) kdyz to nebude slyset, je to predni, v tvem pripade leve 4) bud bylo spatny lozisko nebo ho nekdo spatne dotahl (to spis)