Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

nefungujou mi senzory deste!!!!!Please poradte!!!!

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Alex_E39

#1 Příspěvek od Alex_E39 »

Mam v E39senzorky deste a nefungujou mi!!!! co mam delat, je na to nejaka pojistka? please radu.....
Birkoff
Klubové ID: 989

#2 Příspěvek od Birkoff »

Alex_E39 píše:Mam v E39senzorky deste a nefungujou mi!!!! co mam delat, je na to nejaka pojistka? please radu.....
A jak se to chová "nefunguje". Já jej musím aktivovat a to tak, že zapnu stěrače na cyklovač a pak otočím kolečkem o jednu pozici (funguje nahoru i dolu). Toť vše.
Alex_E39

#3 Příspěvek od Alex_E39 »

kdyz dam cyklovac, a o jednu nahoru tak mi jede jen cyklovac, vubec nereaguje s cyklovacem, neni aktivni, co mam skontroloat? funguje to na pojistku?
Birkoff
Klubové ID: 989

#4 Příspěvek od Birkoff »

Alex_E39 píše:kdyz dam cyklovac, a o jednu nahoru tak mi jede jen cyklovac, vubec nereaguje s cyklovacem, neni aktivni, co mam skontroloat? funguje to na pojistku?
Jestli to má vlastní pojistku ti neřeknu (myslím, že extra pojistka tam není, zkusím kouknout do WDS=napiš jaké máš auto), ale má být buď to cyklovač nebo senzor deště a pokud já otočím kolečkem o jednu nahoru nebo dolu tak mi vždy setřou stěrače (je to správně, má to tak být) a automaticky se aktivuje senzor deště. Napadá mně jestli je čidlo OK, připojení (dráty) a jestli vůbec reaguje elektronika na kolečko=změna intervalu na cyklovači, pak zase jen ty dráty (někde přelomený atd.)
Deli
Klubové ID: 914

#5 Příspěvek od Deli »

Alex_E39 píše:kdyz dam cyklovac, a o jednu nahoru tak mi jede jen cyklovac, vubec nereaguje s cyklovacem, neni aktivni, co mam skontroloat? funguje to na pojistku?
A zkoušel si to pořádně? Ono na ten první stupeň je ten senzor takovej lážoplážo, moc se nepředře, aspoň u E46 :) Podle mě, kdyby byl nějak v hajzlu, tak by asi nestíral vůbec, ne?
Alex_E39

#6 Příspěvek od Alex_E39 »

no stiraji sterace pravidelne jako by tam nebyl, chapes? jen proste ve stejnem cyklu stiraji....nevim co s tim...
Odpovědět