Lidi, nenapadá vás proč když topím ( i po delší době) mě jde tím středovým sloupkem dozadu studenej vzduch? U me E34 se tam da akorat zapnout a vypnout teplota se tam nereguluje.
Že by nějaká klapka někde?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Nenapadá vás proč když topím mě E34dozadu fouka chlad?
-
- Klubové ID: 989
Já mám v E39 dvě kolečka na tunelu. Zap/Vyp a Teplo/Zima. Pokud tam máš jen jedno tak vždycky jen zima nebo nic. Takže jediná rada. Zavřít ten studenej vzduch na tunelu, na panelu pustit teplo na nohy=půjde teplo průduchama pod předníma sedačkama tzn. na nohy a možná ještě pustit teplo prostředkem vepředu. A důvod proč to tak je? Prostě to tak je. Je to tak myšlený.magic píše:přesně tak, posunu přední sedačky dopředu nadoraz, sednu na zadní gauč s " kamarádkou " pustím motor trochu hudby, venku kosa jak v prdeli u prostřed noci, a čekám než dojde teplej vzduch ze předu, protože tunel fučí ledárnuBMWAK píše:a víte někdo důvod proč to tak je?docela mi to štve :-/(
-
- Kontaktovat uživatele:
hm tak jí píchej doma a máš vystaráno ne?!!magic píše:přesně tak, posunu přední sedačky dopředu nadoraz, sednu na zadní gauč s " kamarádkou " pustím motor trochu hudby, venku kosa jak v prdeli u prostřed noci, a čekám než dojde teplej vzduch ze předu, protože tunel fučí ledárnuBMWAK píše:a víte někdo důvod proč to tak je?docela mi to štve :-/(
-
- Klubové ID: 1790
- Kontaktovat uživatele:
to se ti řekne, když si uděláš takovej výjezd po ČR! LOLBMWAK píše:hm tak jí píchej doma a máš vystaráno ne?!!magic píše:přesně tak, posunu přední sedačky dopředu nadoraz, sednu na zadní gauč s " kamarádkou " pustím motor trochu hudby, venku kosa jak v prdeli u prostřed noci, a čekám než dojde teplej vzduch ze předu, protože tunel fučí ledárnuBMWAK píše:a víte někdo důvod proč to tak je?docela mi to štve :-/(