Ahoj kluci včera jse my začalo auto přehřívat jak poznám že je špatná vizkoza
slyšel jsem že když je teplý motor na normál tak musí být vizkoza na tvrdo já sní lehce točím rukou parádíte dík nerad bych dělal hlavu
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
vizkoza TDS
Co je to přehřívat? máš to v červeným nebo se jen zvedá ručička?Mirahejny píše:Ahoj kluci včera jse my začalo auto přehřívat jak poznám že je špatná vizkoza
slyšel jsem že když je teplý motor na normál tak musí být vizkoza na tvrdo já sní lehce točím rukou parádíte dík nerad bych dělal hlavu
myslím že viscou to nebude zkontroluj vodní pumpu a po té termostat. jestli máš auto do. r.v. 93 tak sázím na pumpu protože byla plastová a každá se dřív nebo později zláme.
-
- Klubové ID: 1266
tds píše:Co je to přehřívat? máš to v červeným nebo se jen zvedá ručička?Mirahejny píše:Ahoj kluci včera jse my začalo auto přehřívat jak poznám že je špatná vizkoza
myslím že viscou to nebude zkontroluj vodní pumpu a po té termostat. jestli máš auto do. r.v. 93 tak sázím na pumpu protože byla plastová a každá se dřív nebo později zláme.
když jedu normálně v běžném provozu i v zácpách tak ok ale jak za auto zapřáhnu vozejk z autem tak to hned jede až k červenému měl jsem zadřenou pomocnou vrtuli termostat jsem také raději vyměnil tak uvydim