E34 525i 1989 mám ten největší BC, s 2 dvěma spotřebama a dneska přijdu cca po 2 dnech do auta a obě spotřeby ukazujou 0,0 což je sice fajn :)ale prostě furt ukazujou 0,0.před dvěmy dny vše naprosto ok. Co s tím?? díky moc.
ted sem to byl ozkoušet a funguje oboje jak průměrná rychlost tak speedlimit. PO chvilce sem tak ze srandy zkusil test20 a neco nastavil na corekci a začalo to ukazovat, ale blbě. Tak se to tím třeba rozchodí, ale nevíš co tam mám být za číslo?díky
zkus nastavit korekci na 0000 a když to bude chodit tak to časem doladíš aby to chodilo přesnějc, jak se to pak počítá najdeš v pokecu ptal jsem se na to cca před měsícem.
tak sem asi uplně vymazanej, ale at tam napíšu co tam napíšu tak vždycky jak dám pro potvrzení s/r tak se tam automaticky napíše 1000 a konec a nemuzu tam dat nic jinyho. dělám to nějak blbě? nebo je to nějak locked nebo co?
pravda ,je možné že nuly nepujdou, já to blbě napsal ,vlastně pokud tam máš 1000 tak tuším by měla být spotřeba x1 a max snad jde 1923 víc tam nedostaneš a obdobným způsobem to asi pujde dolu, budeš muset experimentovat,
no ja dle toho vzorce tam zkusil 1600 a vzdycky tam zas skoci 1000 takze tam dou napsat pouze nektere hodnoty?ja zkousel pak jen tak nahodne ruzny cisla a furt po potvrzení 1000?