Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Nefunkční displej
-
- Kontaktovat uživatele:
Jeste dodatek: pokud mas e34.. ale podle obrazku u nicku asi ne...mike525 píše:Jestli na to nespechas, tak ti to muzu opravit i ja... vice kdyztak po SZP-J píše:Vím že tu už několikrát byl odkaz na stránky firmy, která opravuje displeje, ale nemůžu to najít..... Nevíte to někdo?
palubku z e39 jsem jeste neopravoval, musel bych to videt..
Nejde mi o palubku, ale o MID. A nějak extra na to nespěchám.mike525 píše:Jeste dodatek: pokud mas e34.. ale podle obrazku u nicku asi ne...mike525 píše:Jestli na to nespechas, tak ti to muzu opravit i ja... vice kdyztak po SZP-J píše:Vím že tu už několikrát byl odkaz na stránky firmy, která opravuje displeje, ale nemůžu to najít..... Nevíte to někdo?

-
- Kontaktovat uživatele:
No, ja mam ted rozbombardovano, chystam se totiz na upgrade bydleni z panelaku na rodinny dum, ale cca za mesic, mesic a pul bych se na to mohl podivat..(pokud to driv neposles do 1-tuning.cz)P-J píše:Nejde mi o palubku, ale o MID. A nějak extra na to nespěchám.mike525 píše:Jeste dodatek: pokud mas e34.. ale podle obrazku u nicku asi ne...mike525 píše: Jestli na to nespechas, tak ti to muzu opravit i ja... vice kdyztak po SZ
Vzhledem k tomu, že to nefunguje pořádně už nějaký ten pátek, tak to klidně ještě vydržím....mike525 píše:No, ja mam ted rozbombardovano, chystam se totiz na upgrade bydleni z panelaku na rodinny dum, ale cca za mesic, mesic a pul bych se na to mohl podivat..(pokud to driv neposles do 1-tuning.cz)P-J píše:Nejde mi o palubku, ale o MID. A nějak extra na to nespěchám.mike525 píše: Jeste dodatek: pokud mas e34.. ale podle obrazku u nicku asi ne...

-
- Kontaktovat uživatele:
OK, budu na to pamatovat... a kdybych zapomel, pripomen se pres SZP-J píše:Vzhledem k tomu, že to nefunguje pořádně už nějaký ten pátek, tak to klidně ještě vydržím....mike525 píše:No, ja mam ted rozbombardovano, chystam se totiz na upgrade bydleni z panelaku na rodinny dum, ale cca za mesic, mesic a pul bych se na to mohl podivat..(pokud to driv neposles do 1-tuning.cz)P-J píše: Nejde mi o palubku, ale o MID. A nějak extra na to nespěchám.

Aby jsme nezpoměli oba.....mike525 píše:OK, budu na to pamatovat... a kdybych zapomel, pripomen se pres SZP-J píše:Vzhledem k tomu, že to nefunguje pořádně už nějaký ten pátek, tak to klidně ještě vydržím....mike525 píše: No, ja mam ted rozbombardovano, chystam se totiz na upgrade bydleni z panelaku na rodinny dum, ale cca za mesic, mesic a pul bych se na to mohl podivat..(pokud to driv neposles do 1-tuning.cz)

Nevyhodil, jenom jsem je oba trochu zkombinoval. Ale ten základ na tom co blbnul je, takže není problém zapůjčit.mike525 píše:A ten stary uz jsi vyhodil? Pokud ne pujc mi jej, opravim ho jak bude chvilka casu, resp. pokusim se a dam vedetP-J píše:Tak už to nepotřebuju - sehnal jsem jiný panel.mike525 píše:OK, budu na to pamatovat... a kdybych zapomel, pripomen se pres SZ

-
- Kontaktovat uživatele:
SZP-J píše:Nevyhodil, jenom jsem je oba trochu zkombinoval. Ale ten základ na tom co blbnul je, takže není problém zapůjčit.mike525 píše:A ten stary uz jsi vyhodil? Pokud ne pujc mi jej, opravim ho jak bude chvilka casu, resp. pokusim se a dam vedetP-J píše: Tak už to nepotřebuju - sehnal jsem jiný panel.