Při ubrání a přidání plynu se projevuje vůle v diferáku boucháním. Nedávno jsem zkoušel pootočit kardanem rukou a je tam dost velká vůle. Musím ještě zkontrolovat tu gumovou spojku mezi kardanem a převodovkou. Dá se opravit diferák?
Diferak se samozrejme opravit da. Ovsem to co popisujes nemusi byt dif. Vule tam vzdy nejaka je. Muze to byt klidne stredove lozisko na kardanu. Nejdrive projdi hurdy spojku a tohle stredove lozisko. Huci v tom diferaku za jizdy?
Pavel H píše:Diferak se samozrejme opravit da. Ovsem to co popisujes nemusi byt dif. Vule tam vzdy nejaka je. Muze to byt klidne stredove lozisko na kardanu. Nejdrive projdi hurdy spojku a tohle stredove lozisko. Huci v tom diferaku za jizdy?
Pavel H píše:Diferak se samozrejme opravit da. Ovsem to co popisujes nemusi byt dif. Vule tam vzdy nejaka je. Muze to byt klidne stredove lozisko na kardanu. Nejdrive projdi hurdy spojku a tohle stredove lozisko. Huci v tom diferaku za jizdy?
když hučí, tak co z toho vyplývá?
Mozne vule, odesla loziska... Pomineme-li, ze je tam spravny olej ve spravnem mnozstvi.
když hučí, tak co z toho vyplývá?
Z TOHO VYPLÝVÁ ŽE JE NĚKDE PŘIDŘENÉ LOŽISKO!!!!
OPRAVA DIFERAKU TĚ VYJDE ASI NA 3X GUFERO-700,-KČ KUS A 3X LOŽISKO 1500,- KUS + PRÁCE.POZOR,MUSI JI DĚLAT ČLOVĚK ODBORNÍK.VELMI ZÁLEŽÍ NA VYMEZENÍ VŮLÍ!BAVÍM SE O SAMOSVORU.
mě že právě hučí, když jedu na 5ku asi 120 a mírně uberu plyn nebo jedu bez něj z lehkýho kopce, tak hučení slyšim, jak lehce přidám tak to přestane, je to obyč diferak
Fazeey píše:mě že právě hučí, když jedu na 5ku asi 120 a mírně uberu plyn nebo jedu bez něj z lehkýho kopce, tak hučení slyšim, jak lehce přidám tak to přestane, je to obyč diferak
TO HUČENÍ SE BUDE ZVĚTŠOVAT,ALE MUŽE TO TRVAT DLOUHO/20-30000/ NEBO TAKY 1000 KM.MUSÍŠ POČÍTAT Z OPRAVOU TA JE STEJNÁ JAKO U SAMOSVORU JEN CENY ASI BUDOU JINÉ.
Fazeey píše:mě že právě hučí, když jedu na 5ku asi 120 a mírně uberu plyn nebo jedu bez něj z lehkýho kopce, tak hučení slyšim, jak lehce přidám tak to přestane, je to obyč diferak
TO HUČENÍ SE BUDE ZVĚTŠOVAT,ALE MUŽE TO TRVAT DLOUHO/20-30000/ NEBO TAKY 1000 KM.MUSÍŠ POČÍTAT Z OPRAVOU TA JE STEJNÁ JAKO U SAMOSVORU JEN CENY ASI BUDOU JINÉ.
Souhlasím, je to tak. Ale nemusíš to psát velkým písmem, díky
KDYŽ JÁ TO JINAK NEUMÍM.VADÍ TO MOC,ŽE JE TO VELKÝM???
Milda píše:
KDYŽ JÁ TO JINAK NEUMÍM.VADÍ TO MOC,ŽE JE TO VELKÝM???
Vetsinou je to na internetu povazovano za neslusne...