Mam E34 tds a jelikož mi jí ukradli a PCR ji nasla tak mi ted stojí na zahrade a mam problém.
Bud musim koupit vsechny nový zámky a spínačku, Ale co imobilizer co s tim má ho to vubec, nebo nechám jen zámek u kufru ten je nepoškozenej a ve dveřích je zaslepim a udelám dálku.. Jde to vubec. Má to jen centrál.. ale to stejne neřeší problém se spínačkou... co vy na to?? jak to vyřešit aby me to nestálo ranec
kup celou starsi sadu zamku (nejlepe anonymne, aby prodavajici nevedel, kde budes auto s jeho byvalym zamkem parkovat )
imobilizer tezko rict, ale ty k***y zlodejske s nim neco urcite delaly takze poradne projit. predpokladam ze bude premosteny nebo mas jinou jednotku nebo tak nejak ...
Já jsem to dělal, ale od roku 1988 - 1995 měnili některé barvy kabelů, je to děsná drbačka, ty papíry mě leží v Brně v té zbořené e34, je to na zapojení dálky+pageru "Carguard Defender Screen"
vecer se na to vrhnu a kdyžtak pak hodim nejaky navod..... asi se uplne vyseru na zamky ve dverich ale musim sewhnat tu spinačku.... nesla by tam z E30
Tel bohužel nemůžu najít, ale zkus pohledat na netu, myslím, že má i své stránky - BMW Krotil P10, Uhříněves. Jinak je to na té hlavní třídě( jméno si teď nevybavuji ) po levé straně když přijíždíš z Průhonic... A nebo zkus cinknout do Autecu....
tak zapalovani je vyřeseno... Dva klice a zamek do spinacky 890,- BMW stodulky a zbitek za 2000,- na wrakarne vedle sazka areny... ale nejak mi zacala hořet civka na strateru tak jsem ji vyndal a uvidíme....
Kubastds píše:tak zapalovani je vyřeseno... Dva klice a zamek do spinacky 890,- BMW stodulky a zbitek za 2000,- na wrakarne vedle sazka areny... ale nejak mi zacala hořet civka na strateru tak jsem ji vyndal a uvidíme....
Na Harfe jsou zlodeji. Tam uz nejezdim Vlastne jsem tam nikdy nic nekoupil. Prodavaji tam i veci draz nez v Autecu...