Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Rychta - shledání

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Kubastds

#1 Příspěvek od Kubastds »

13. května v patek v noci mi ukradli mojí 525 tds z Vinohrad... Dnes okolo tretí mi volalo skryté číslo... Byla to Policie které nejaký pán nahlásil že na Pankráci stojí na parkovišti podezřelé auto s mojí SPZ... tak jsem tam vyrazil a bylo tam... Moje Bábo... sice rozbitý zámky a vytrhaná eletrika ale jinak v celku.... Policie odebrala stopy a mohl jsem jet domu... Sice jsem musel dát jinou bat. a nastartovat těma drátama co tam koukali a šroubovákem na starter ale dojel jsem domu v pohode.... takže Happy End
Baxon
Klubové ID: 208
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Baxon »

Kubastds píše:13. května v patek v noci mi ukradli mojí 525 tds z Vinohrad... Dnes okolo tretí mi volalo skryté číslo... Byla to Policie které nejaký pán nahlásil že na Pankráci stojí na parkovišti podezřelé auto s mojí SPZ... tak jsem tam vyrazil a bylo tam... Moje Bábo... sice rozbitý zámky a vytrhaná eletrika ale jinak v celku.... Policie odebrala stopy a mohl jsem jet domu... Sice jsem musel dát jinou bat. a nastartovat těma drátama co tam koukali a šroubovákem na starter ale dojel jsem domu v pohode.... takže Happy End
super zpráva :wink:
určitě jsi štastnej jak malej kluk, co?
matal Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 119
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od matal Moderátor »

Tak to jsi měl štěstí.. :!: :wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 6

#4 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

to si delas srandu, ze to jde tak rychle, to mas kua kliku... me trvalo 10mesicu, nez mi vratili auto z parkoviste a jeste chteli prachy :-/
“Ability is what you're capable of doing.”
Pavel H
Klubové ID: 98

#5 Příspěvek od Pavel H »

No tak to je parada. Tak preji at se ti uz nikdy nic takoveho nestane.
Maxiczech

#6 Příspěvek od Maxiczech »

:valentyn: Tak to silná gratulace. Pořádně to zaimmobiliseruj a zaalarmuj. Nejlépe dvoucestný pager. Bude ti řvát i doma na stole.. :wink:
DOEMIXXX
Klubové ID: 881

#7 Příspěvek od DOEMIXXX »

draku tak to si celkem vysmatej...me se stesti vyhlo a ma prvni kara je uz nenavratne pryc... :(
Odpovědět