13. května v patek v noci mi ukradli mojí 525 tds z Vinohrad... Dnes okolo tretí mi volalo skryté číslo... Byla to Policie které nejaký pán nahlásil že na Pankráci stojí na parkovišti podezřelé auto s mojí SPZ... tak jsem tam vyrazil a bylo tam... Moje Bábo... sice rozbitý zámky a vytrhaná eletrika ale jinak v celku.... Policie odebrala stopy a mohl jsem jet domu... Sice jsem musel dát jinou bat. a nastartovat těma drátama co tam koukali a šroubovákem na starter ale dojel jsem domu v pohode.... takže Happy End
Kubastds píše:13. května v patek v noci mi ukradli mojí 525 tds z Vinohrad... Dnes okolo tretí mi volalo skryté číslo... Byla to Policie které nejaký pán nahlásil že na Pankráci stojí na parkovišti podezřelé auto s mojí SPZ... tak jsem tam vyrazil a bylo tam... Moje Bábo... sice rozbitý zámky a vytrhaná eletrika ale jinak v celku.... Policie odebrala stopy a mohl jsem jet domu... Sice jsem musel dát jinou bat. a nastartovat těma drátama co tam koukali a šroubovákem na starter ale dojel jsem domu v pohode.... takže Happy End
super zpráva
určitě jsi štastnej jak malej kluk, co?