Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

riadiace jednotky 524 td

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
juraj

#1 Příspěvek od juraj »

Nazdar vsetci. mám jednu otazku 524 TD ma dve RJ:DDE1 a 2. V skrini kde su uložene su dve večšie a jedna mensia. Odisiel mi otačkomer a ukazovatel momentalnej spotreby. Vsade som nasiel že je to ta mala RJ ale nač su tie dve večšie. kupim tu malu kto ponukne dik. na mail bratislava@auto-art.sk
juraj

#2 Příspěvek od juraj »

akurat som to zrobil tak ta mala je jednotka ABS ta druha je riadenie vstreku.žhavenia atď. a ta tretia je ovladanie plynu teda snima plynovy pedal a dava povel čerpadlu chvilu mi to trvalo myslel som že ste sa s tym už niekto zaoberal tak som sa spytal. vsetko je bosh. a ked nejde otačkomer a netaha tak je to RJ. V pondelok som objednany do BMW ale ty zas tvrdia čim staršie auto tym menšia pravdepodobnos? že bude komunikova? tak som zvedavy.
sturmann

#3 Příspěvek od sturmann »

Zdar,asi před rokem jsem dával k dispozici svoje auto firmě ATAL z Tábora.potřebovali nějakou 524TD E34 na odzkoušení softwaru.V pohodě se na mě napíchli a našli všechny závady co byly v řídící jednotce.Pak mi za to udělali zadarmo emise 8) .Kdyby jim to v BMW nešlo tak těmhle to na 100% fakčí.Zabývaj se vývojem SW pro všechny typy aut.Zdar
Odpovědět