Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

mytí v myčce

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
tomtomas

#1 Příspěvek od tomtomas »

ahoj, jezdíte autem do myčky (automatické) nebo to ničí lak?
kosh
Klubové ID: 238

#2 Příspěvek od kosh »

nikdy
error-motohanz
Klubové ID: 2256

#3 Příspěvek od error-motohanz »

to fakt nejezdim lak to nici ale na druhou stranu jsem slysel ze treba u novejch aut uz to tak prej neni...ze je to jina technologie a ty laky to prej prakticky neposkozuje.....
patras Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 7
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od patras Čestný člen »

coze mycka ?? snad nemyslis vazne !!! .... jedine ruco fuco !! nevim proc ale me ty 2h myti a lesteni fakt bavej ....
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
tomtomas

#5 Příspěvek od tomtomas »

patras píše:coze mycka ?? snad nemyslis vazne !!! .... jedine ruco fuco !! nevim proc ale me ty 2h myti a lesteni fakt bavej ....
oto by nebylo, já bych si to taky rád umyl. Ale nevím, jestli si můžu umejt auto na ulici.
patras Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 7
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od patras Čestný člen »

tomtomas píše:
patras píše:coze mycka ?? snad nemyslis vazne !!! .... jedine ruco fuco !! nevim proc ale me ty 2h myti a lesteni fakt bavej ....
oto by nebylo, já bych si to taky rád umyl. Ale nevím, jestli si můžu umejt auto na ulici.
na asfaltu nad kanalem ? asi jo .. vzdyt doma jdou ty sracky taky do kanalu .. vsechny auto shampony snad jseou uz dnes "ekologicky nezavadny" ...

i kdyz .. zalezi na mestsky vyhlasce ....

a o nejaka mycka s rucnim mytim ??? .. a pak si jen auto sam vylestit ..
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
tomtomas

#7 Příspěvek od tomtomas »

patras píše:
tomtomas píše:
na asfaltu nad kanalem ? asi jo .. vzdyt doma jdou ty sracky taky do kanalu .. vsechny auto shampony snad jseou uz dnes "ekologicky nezavadny" ...

i kdyz .. zalezi na mestsky vyhlasce ....

a o nejaka mycka s rucnim mytim ??? .. a pak si jen auto sam vylestit ..
ale jo, žešení to je, ale ji jich málo a nevím, jestli není lacinější jezdit do automatu a pak si to nechat přelakovat, jelikož to ruční je celkem drahé
kosh
Klubové ID: 238

#8 Příspěvek od kosh »

normálně to umyj na ulici. Větší blbost jak přelakovat auto jsem nikdy neslyšel
Miguel
Klubové ID: 1507

#9 Příspěvek od Miguel »

kosh píše:normálně to umyj na ulici. Větší blbost jak přelakovat auto jsem nikdy neslyšel
Na ulici? při představě , žy by to udělal každej mě uplně leze mráz po zádech. Máme před barákem cca 140 aut ve dvojřadu a kdyby každej myl auto před barákem tak přes ty mydlinky ani nevylezem z baráku.
Je spousta benzínek kde maj vapky. Růčo je to vždycky lepší,ale trvá to dlouho oproti myčce.
Mirw

#10 Příspěvek od Mirw »

Jednoznačně ruční mytí! Drahý to není, např. v Čáslavi exterier od 80 Kč (předmytí chemické + tlak, šampon s voskem,osušení jelenicí). Používaji tam Ma-fru, což je podle mě velmi dobré... http://www.gratia.cz...Jinak tahle autokosmetika je opravcdu dobrá za prfektní cenu. Jak přípravky pro exterier tak interier. :cool2:
RuDoSh
Klubové ID: 5
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od RuDoSh »

Mirw píše:Jednoznačně ruční mytí! Drahý to není, např. v Čáslavi exterier od 80 Kč (předmytí chemické + tlak, šampon s voskem,osušení jelenicí). Používaji tam Ma-fru, což je podle mě velmi dobré... http://www.gratia.cz...Jinak tahle autokosmetika je opravcdu dobrá za prfektní cenu. Jak přípravky pro exterier tak interier. :cool2:
ve Zline si to za 80kc tak muzu oplachnout teplou vapkou...... pripravky musim mit svoje.....
tomtomas

#12 Příspěvek od tomtomas »

Mirw píše:Jednoznačně ruční mytí! Drahý to není, např. v Čáslavi exterier od 80 Kč (předmytí chemické + tlak, šampon s voskem,osušení jelenicí). Používaji tam Ma-fru, což je podle mě velmi dobré... http://www.gratia.cz...Jinak tahle autokosmetika je opravcdu dobrá za prfektní cenu. Jak přípravky pro exterier tak interier. :cool2:
za 80 beru, ale já mám zkušenost 250 a více.
Kail
Klubové ID: 1612

#13 Příspěvek od Kail »

8O MYČKA???Co to je??? :lol:
Maxiczech

#14 Příspěvek od Maxiczech »

Několikrát jsem v myčce byl a je to fakt záhul na lak. :cry: Našel jsem benzinku s wapkou. Je to na desetikačky (časově omezené) :x
Koupil jsem autošampon s voskem a ta wapka mě vyjde tak na 60,- Kč. S ohledem na lak čas neřeším a mytí mého sociálního klenotu mi lebedí. Za 45 minut je hotovo. :D 8)
Na silnici bych to taky asi nebyl schopen umýt. Ne jen, že všichni okolo čuměj jak trubky, ale chce to fakt ohledy na okolí. Jiné to bude v Praze a někde na vesnici, kde je 15 domečků. Ale i tak.. :roll:
Jirka-328
Klubové ID: 73

#15 Příspěvek od Jirka-328 »

error-motohanz píše:to fakt nejezdim lak to nici ale na druhou stranu jsem slysel ze treba u novejch aut uz to tak prej neni...ze je to jina technologie a ty laky to prej prakticky neposkozuje.....
Jo myslim že to má Mercedes na novejch autech. Jde o nanolak, který je z menších molekul a je mnohem hladší a tvrdší.....
Myčka mu nic neudělá, ale škrábaneček kterej doma na svým auti ručně rozleštíš na tomhle laku ručně neodstraníš......
Martinéz
Klubové ID: 356

#16 Příspěvek od Martinéz »

myslim, ze v domkovejch ctvrtich v praglu enni nejmensi problem si auto mejt treba 2h s naplno pustenou hadici...
Radim046
Klubové ID: 563
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Radim046 »

Myčku nikdy ale mám pocit že na ulici si mejt auto nesmíš.Že na to je nějaká vyhláška.

http://ekolist.cz/dotaz.shtml?x=44397
matal Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 119
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od matal Moderátor »

Myčku néé.. :wink:
To jako není v Praze ruční mytí?
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
tomtomas

#19 Příspěvek od tomtomas »

matal píše:Myčku néé.. :wink:
To jako není v Praze ruční mytí?
našel jsem jednu jedinou čerpací stanici, kde to je a tak člověk musí chvátat, protože za ním u přešlapuje další :-(
Radim046
Klubové ID: 563
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Radim046 »

Tak a? přešlapuje přece se nenecháš rozhodit :)
Odpovědět