Mám možnost koupit 525tds a je na ní prasklá hlava, takže mě zajímá za kolik se dá sehnat jetá, pokud ta původní nepůjde spravit, aby mě někdo nenatáhl. díky.
ale jestli kupujes auto s prasklou hlavou, tak pozor, pri normalnim jezdeni ta hlava nepraskne, to to budto musel nekdo uvarit, nebo s tim jezdit jako prase... pak na tom nebude nejlip ani turbo, pripadne cerpadlo a vsechno ostatni
pepus píše:ale jestli kupujes auto s prasklou hlavou, tak pozor, pri normalnim jezdeni ta hlava nepraskne, to to budto musel nekdo uvarit, nebo s tim jezdit jako prase... pak na tom nebude nejlip ani turbo, pripadne cerpadlo a vsechno ostatni
Je to automat a jezdila s tím ženská, tak zkusím ještě zjistit, co s tím prováděla, než to odstavila. Díky.
Jo a ještě než tam dáš dobrou hlavu, mrdkni se na vodní pumpu.
Na tu se vlastně mrkni před koupí 525 TDs - protože, to bude asi věc, kterou budeš muset koupit novou. To nebude jen o výměne hlavy.
vodni pumpa ale neni narozdil od hlavy takovej porod, toho bych se nebal... to sezenes
tak to ta zenska asi nejspis uvarila, nejak si nedokazu predstavit, ze by zenska s automatem zastudena tocila 4000 ot
paca píše:Uvidím, co zjistím, co se tam bude muset všechno vyměnit - je to z roku 95 - 96 do provozu, klima, li?áky a chce za to 45tis, možná ještě sleví.
já jsem viděl za 75000 v uplně super stavu se super vybavou 95ku najeto poctivych 114000 tak jsem ju hned chtěl, ale nechtěli zalohu a někdo mi ju vyfoukl, čuráci, a taky jsem videl za 70000 šrota
paca píše:Uvidím, co zjistím, co se tam bude muset všechno vyměnit - je to z roku 95 - 96 do provozu, klima, li?áky a chce za to 45tis, možná ještě sleví.
to je cena urcite dobra, jestli tam neni vysrany vstrikovaci cerpadlo nebo turbo tak to ber...
paco neváhej za ty lowe pokud není ostatní v prdeli je to super. za 75tis s pocivými km atd ... tomu se musím smát...
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
Huska píše:paco neváhej za ty lowe pokud není ostatní v prdeli je to super. za 75tis s pocivými km atd ... tomu se musím smát...
Tak jsem zjistil, že hlava není prasklá ale je prohlá. Dá se to nějak zbrousit? nebo radši jinou?
Zalezi od toho kolko by si ju musel zbrusit.. a ci uz zbrusena bola. Kolko presne ma toleranciu tato hlava neviem. Mohlo by ti napomoct to, ake tesnenia pod hlavu v ETK na to su...