AutoUneger nikoliv zajel jsem zam a chtel tam vyvazit a prezout svoje 17ky a voni mi je poskrabali vsechny 4 a to tak ze stary oluvka ty co se nalepuji sundali sroubovákem a ty rejhy se snazili rozsmirglovat a to nemluvim o tom ze ty moje salamy s musi nazouvat oracenene nez disky to samozrejmne taky nevedeli a to ani pan vedouci. Nedovedete si predstavit jak sem se nasral cekal jsem na ne 2 mesice nez prisly z Italie a voni je zkurvej za 10 minut. Lepsi je jet tam kde to udelaj na pockani a nechaj Vas na to cucet.
hoja jsem taky navstivil a spokojenost. chlapik na me mel celkem cas, tak jsme pomerne slusne prolezli podvozek a tak ... zatez na miste ridice nebyla, to je pravda v kufru ale vozim hromadu bordelu a nadrz byla temer plna, tak to az taky problem nebyl
milo píše:hoja jsem taky navstivil a spokojenost. chlapik na me mel celkem cas, tak jsme pomerne slusne prolezli podvozek a tak ... zatez na miste ridice nebyla, to je pravda v kufru ale vozim hromadu bordelu a nadrz byla temer plna, tak to az taky problem nebyl
No nevím, zítra se chystám ke známýmu na geometrii, v BMW mně měnili tlumiče a rameno nahoře vpravo vzadu, udělali mně geometrii a vpravo vzadu je to stupeň mimo toleranci, tak je podezřívám, že to odflákli. Na E39 je předepsané zatížení pro geometrii 2x 68 kg (předek) 68 kg vzadu a 25 kg v kufru, takže bez závaží to asi sedět nemůže.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Uprime doporucuju autec. po problemech se spatne udelanou geometrii po ruznych servisech jsem skoncil v autecu, kde to dali dohromady bez nejmensich problemu a fakt dobre. cena 3 tisice i stim ze mi tam pocitali 1l oleje a jiny veci ktere jsem nechtel delat a udeali je. samotna geoska pod 2 tisice. byl jsem prekvapeny serioznosti servisu o predchozich spatnych zkusenostech s nima
Já byl minulý týden u známýho (Autoservis Genova v Ústí), musel jsem si sice přivézt závaží (3 sudy piva), protože Báwa běžně nedělaj a hodnoty mně doladil do tolerance. Až pojedu do AutoGrálu, budu se jich muset zeptat, co jim na tom nešlo.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic