Zdar,
dovoluji si vám nabídnout horkou novinku - povinné ručení na osobní automobily, stanovené podle výkonu v kW, nikoliv podle obsahu jako u stávajících pojištění.
Jedná se pojiš?ovnu Wuestenrot, jejímž jsem poradcem.
Pokud by měl někdo zájem, potřebuji vědět stáří vozu, věk provozovatele (ženy i muže), délku bonusu a výkon v kW ... pak mohu obratem sdělit aktuální částku
Nejlepší by asi bylo na ICQ ... 110815360
josefs píše:Zdar,
dovoluji si vám nabídnout horkou novinku - povinné ručení na osobní automobily, stanovené podle výkonu v kW, nikoliv podle obsahu jako u stávajících pojištění.
Jedná se pojiš?ovnu Wuestenrot, jejímž jsem poradcem.
Pokud by měl někdo zájem, potřebuji vědět stáří vozu, věk provozovatele (ženy i muže), délku bonusu a výkon v kW ... pak mohu obratem sdělit aktuální částku
Nejlepší by asi bylo na ICQ ... 110815360
Hmm, tak nevím, dal jsem tam 142 kW a 252 kW a pojistné vyšlo stejně - víc jak u ČP, která není nejlevnější. Taky si myslím, že s Wankelem se u této pojiš?ovny nikdo nepojistí.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Jasně, že vyšlo, protože poslední nejvyšší výkon je nad 141kW a výše...
O wankelu je to specifický dotaz, který nemohu momentálně zodpovědět
Samozřejmě čím více kW, tím dražší ... žádné pojištění nemůže být ve všech skupinách nejlevnější .... ale nemusí jít konkrétně jen o BMW, to je jasné )
josefs píše:Jasně, že vyšlo, protože poslední nejvyšší výkon je nad 141kW a výše...
O wankelu je to specifický dotaz, který nemohu momentálně zodpovědět
Takže pro většinu majitelů BMW naprosto k ničemu. S tím Wankelem je to tak, že např. Mazda RX 7 má při objemu 1308 ccm výkon 190 kW, takže platí pojistku, jako za Fáčko a výkon má jak třílitrový auto.
Myslím, že nikoliv .... sám mám 530d 2002 142 kW a měl jsem ho pojištěný u Generali (nejlevněji) a nyní u Wustenrot cca o 600 levněji .. úplně přesně nevím, musel bych vyhledat v papírech ... hodně také záleží na bonusu samozřejmě
Tak extrémy se pojiš?ují všude blbě ... ale třeba uspořit přes dva litry třeba na 66kW dieselu není špatné, nebo? Samo, že ne u BMW
josefs píše:Myslím, že nikoliv .... sám mám 530d 2002 142 kW a měl jsem ho pojištěný u Generali (nejlevněji) a nyní u Wustenrot cca o 600 levněji .. úplně přesně nevím, musel bych vyhledat v papírech ... hodně také záleží na bonusu samozřejmě
U ČP mám auto bez bonusů pojištěný za 12900, s připo. okna za 13400, u wustenrotu by to bylo za 13600 bez připo. okna. Možná o 500 míň při sjednání přes net, ale i tak je to víc.
josefs píše:Myslím, že nikoliv .... sám mám 530d 2002 142 kW a měl jsem ho pojištěný u Generali (nejlevněji) a nyní u Wustenrot cca o 600 levněji .. úplně přesně nevím, musel bych vyhledat v papírech ... hodně také záleží na bonusu samozřejmě
U ČP mám auto bez bonusů pojištěný za 12900, s připo. okna za 13400, u wustenrotu by to bylo za 13600 bez připo. okna. Možná o 500 míň při sjednání přes net, ale i tak je to víc.
Nevím, kde bereš tyto sumy ... já mám v sazebníku 13.440,- Kč.
Je dosti těžké srovnávat cenu bez bonusu nebo s bonusem např. B5 .. je to u každého auta a jeho majitele specifická záležitost ! Ono např. při bonusu B6 je cena 6.040,- a myslíš, že se na ní u nějaké jiné pojiš?ovny dostaneš???
josefs píše:Nevím, kde bereš tyto sumy ... já mám v sazebníku 13.440,- Kč.
Je dosti těžké srovnávat cenu bez bonusu nebo s bonusem např. B5 .. je to u každého auta a jeho majitele specifická záležitost ! Ono např. při bonusu B6 je cena 6.040,- a myslíš, že se na ní u nějaké jiné pojiš?ovny dostaneš???
Beru je z on-line kalkulačky wustenrotu a beru u obou pojiš?oven zvýšený limit plnění. B6 je po 6 letech bez nehody, po 5 % sazby to klesá po půl roce u většiny pojiš?oven.
josefs píše:Nevím, kde bereš tyto sumy ... já mám v sazebníku 13.440,- Kč.
Beru je z on-line kalkulačky wustenrotu a beru u obou pojiš?oven zvýšený limit plnění. B6 je po 6 letech bez nehody, po 5 % sazby to klesá po půl roce u většiny pojiš?oven.
Tak já bral limit snížený, většina lidí je pojištěna v něm, včetně mě.
Ano, B6 je od 72 do 83 měsíců bezeškodního průběhu .. o tom žádná )