Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

modré podsvícení budíků

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Borec
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Borec »

Před nedávnem jsem si objednal přez http://www.Ebay.de modré podsvícení pro mou E34. Měl to být KIT, namísto toho přišly led diody s odpory a v obálce přiložený papír s www adresou na stránky kde je ke stažení návod jak postupovat (pouze stručný) Ani počet diod nebyl v dostatečném poměru. Ale díky tomu jsem zjistil že se dají vyměnít celkem snadno vyjímkoiu jsou přepínače světel a nlhovek kde se musí kuchnout obal konektoru nelze rozebrat je fantasticky vyroben jako celek- ale jde to.

TZN pozor na to co si objednáváte....

http://i23.ebayimg.com/01/i/07/1f/0f/93_1_b.JPG
Milda

#2 Příspěvek od Milda »

Modře ti to stejně svítit nebude.Kup si VW.BMW svítí červeně.Na té fotce to snad ani není BMW.
Marwin
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Marwin »

Nakupování na E-Bay předpokládá velmi dobrou znalost němčiny :P a pak čtení všech nabídek až dokonce :!:. Já už nakupuji na E-Bay několik let (a nejenom díly a doplňky na Bawo) a jsem nadvýsost spokojen. Mám odtud např. nový chladič Behr za €150,- se zárukou 24 měs., klimakompresor za €120,- , obě přední světla i s náhradníma lampama za €45,- a minulý týden 7litrů Castrol Race long life 0w-40 za €40,-. Je dobré upřednostnit prodejce označené jako "Power seller" :idea: - jsou důvěryhodní a neradi si kazí své jméno šmejdem a různými triky. Ale stará věc = co člověk to názor ... :P ... a míru rizika musí posudit každý sám. A k té modré na podsvícení si kup fakt radši VW jak radí Milda - je to hnusný jako cesta do práce 8)
Marwin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Marwin »

Ještě jsem zapomněl dodat důležitou poslední větu ... když na tomto fóru ještě pár minut vydržíš, tak ti určitě "odborně" poradí Maxiczech :P .
BeXTeR
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od BeXTeR »

no tak to je humac :savle:
Maxiczech

#6 Příspěvek od Maxiczech »

Marwin píše:Ještě jsem zapomněl dodat důležitou poslední větu ... když na tomto fóru ještě pár minut vydržíš, tak ti určitě "odborně" poradí Maxiczech :P .
:sad2: Neporadím kluci, i když chápu, že by můj komentář měl velkou váhu. :lol:
:idea: Nikdy by mne totiž nenapadlo, udělat si z klenota BMW kýč. :?
Modré podsvícení v BMW :?: To se snad dává do Rendlů a podobných plechovek, ne :?: Dělat z origo BMW paskvil, může opravdu jen vocas. To je jak s těma 100W žárovkama. :lol:
Nechtěl jsem to komentovat, ale tak nějak malinko mě někdo tady výše uveden podpíchl. :wink:
Zřejmě móóóc toužil po mém názoru, vi? :?: :idea: :lol:
Odpovědět