Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
to byl den.....
Tak dnes rano jsem vvstal a zjistil jsem ze mi před domem chybí moje E34 TDS... no byl jsem po kalbe takze jsem se vzpamatoval a sel jsem na policii.... Tam jsem stravil cca 3 a pul hodiny.... Jsem myslel ze se poseru jsou to hrozný gumy.. Tak po oběde jsem odjel s kamaradem a jeho E30 koupit nahradní díly a ze pojedeme do dilny... No a u elitu už jsme to nenatočili. Takže jsme se nechali dalšim kamaradem odtahnout do dilny. Takže opravdu povedeny den!!!
Takže bych vas touto cestou chtel požadat kdyby jste nekde zahlidli zeleny TDS, SPZ 5A9 5259, vin WBAHA91050BL27949, byl docela zachovalej a v automatu. A vzadu byla nalepka "plnou parou beck" odmena 10 000,- kadettgsi@seznam.cz
Takže bych vas touto cestou chtel požadat kdyby jste nekde zahlidli zeleny TDS, SPZ 5A9 5259, vin WBAHA91050BL27949, byl docela zachovalej a v automatu. A vzadu byla nalepka "plnou parou beck" odmena 10 000,- kadettgsi@seznam.cz
Si delas prdel, ne?Kubastds píše:Tak dnes rano jsem vvstal a zjistil jsem ze mi před domem chybí moje E34 TDS... no byl jsem po kalbe takze jsem se vzpamatoval a sel jsem na policii.... Tam jsem stravil cca 3 a pul hodiny.... Jsem myslel ze se poseru jsou to hrozný gumy.. Tak po oběde jsem odjel s kamaradem a jeho E30 koupit nahradní díly a ze pojedeme do dilny... No a u elitu už jsme to nenatočili. Takže jsme se nechali dalšim kamaradem odtahnout do dilny. Takže opravdu povedeny den!!!
Kde ti to stalo?
Na jaky Praze?
Takovydle lidi se maj natahovat na skripec

Kdyztak sem dej foto..
Najít a urazit repu bassebolovou palkou

Svine svinuty

to je v p...li, bydlim kousek u vinohradsky, takze taky cekam kdy se prijdou podivat, ale uz jsem pripravenej, asi trikrat se mi snazili vloupat a diky bohu nikdy se jim nepodarilo odjet...skoda ze nejde foto, bylo by alespon jasno o cem je rec...jinak preju hodne stesti....kamos bydli taky kousek a mel taky 525tds a behem mesice fuc, bydli dva bloky ode mne..uff jinak to jeho nasli poldove nekde v teplicich v bazaru, tak treba budes mit taky stesti......zdarec!!!!
Seš zbytečně brutální..delawega píše:a ja som si myslel ze e34 sa uz nekradnu..hmm
to je humus ..dufam ze ho najdes.
ak by sa ti podarilo zistit toho hajzla - zajdi snim k vltave, sputaj ruky a top mu ksicht do bezvladia ale nech este dycha...ked bude naglgany zacni ho kopat v oblasti obliciek a pecenky do chrbtamozem odporucit.

Stačí ho předat hladové Policii ČR.

-
- Kontaktovat uživatele:
Me ho jednou ukradli a nastesti se za 2 tejdny naslo v Mn. Hradisti. Od te doby asi 4x do nej vlezli, ale utekli kvuli alarmu (kvuli radiu to neni, to vyndavam denne!). Nechapu jak to dokazou, asi maj nejakou trhacku do zamku. Zamky uz mam vsechny zniceny, zadny nejde otevrit klicem. Myslel jsem, ze kdyz se se zamkem otoci nasilim, ve dverich to preskoci a nejdou otevrit, ale jak je videt, nasilim lze E34 otevrit i dnes.
delawega píše:a ja som si myslel ze e34 sa uz nekradnu..hmm
to je humus ..dufam ze ho najdes.
ak by sa ti podarilo zistit toho hajzla - zajdi snim k vltave, sputaj ruky a top mu ksicht do bezvladia ale nech este dycha...ked bude naglgany zacni ho kopat v oblasti obliciek a pecenky do chrbtamozem odporucit.
me se taky porad snazili dostat do auta, pokazdy znicili jeden zamek a kdyz se tam naposledy dostali a znicili mi starter a vse okolo - diky bohu neodjeli - tak jsem se pekne nas... a koupil v autecu origo zaslepeni zamku, od te doby ani jednou a kdyz uz se budou chtit dostat do auta, jedine rozmlatit okno, a to nejake zlodeje odstrasi, prece jenom je to rachot kdyz musi sypat sklo.. vrele vsem doporucuji + tajnej vypinac a je to v poho...ps. to zaslepeni stalo okolo 1800 a vypada to docela fajnove...
-
- Klubové ID: 570
- Kontaktovat uživatele:
Pro E34 či E39 ?davcer píše:me se taky porad snazili dostat do auta, pokazdy znicili jeden zamek a kdyz se tam naposledy dostali a znicili mi starter a vse okolo - diky bohu neodjeli - tak jsem se pekne nas... a koupil v autecu origo zaslepeni zamku, od te doby ani jednou a kdyz uz se budou chtit dostat do auta, jedine rozmlatit okno, a to nejake zlodeje odstrasi, prece jenom je to rachot kdyz musi sypat sklo.. vrele vsem doporucuji + tajnej vypinac a je to v poho...ps. to zaslepeni stalo okolo 1800 a vypada to docela fajnove...
-
- Kontaktovat uživatele:
Za 1800 to asi nebude jen plíšek velikosti dvoukoruny, že? Nemáš foto? Vypadá to jako zaslepení, co si lidi dáváj na Passata či Škodifky?
Petr
Petr
davcer píše:me se taky porad snazili dostat do auta, pokazdy znicili jeden zamek a kdyz se tam naposledy dostali a znicili mi starter a vse okolo - diky bohu neodjeli - tak jsem se pekne nas... a koupil v autecu origo zaslepeni zamku, od te doby ani jednou a kdyz uz se budou chtit dostat do auta, jedine rozmlatit okno, a to nejake zlodeje odstrasi, prece jenom je to rachot kdyz musi sypat sklo.. vrele vsem doporucuji + tajnej vypinac a je to v poho...ps. to zaslepeni stalo okolo 1800 a vypada to docela fajnove...