Zdravím, prosím vás neví někdo rozměry simeringu u poloosy na diferenciálu BMW 525i r.v.91, manuál??? Nebo kde ty rozměry najít??? Moc to spěchá, děkuju za každou odpověď.
unregistered píše:Zdravím, prosím vás neví někdo rozměry simeringu u poloosy na diferenciálu BMW 525i r.v.91, manuál??? Nebo kde ty rozměry najít??? Moc to spěchá, děkuju za každou odpověď.
Nevím, jestli do toho máš jako neplatič přístup, takže tady máš výsledek
67x44x10
unregistered píše:Chlapi mockrát díky, už je to objednané, snad už příští týden budu zas jezdit. Ještě jednou dík.
Nemáš vůbec zač. Od toho fórum je. Zadaš jednoznačný dotaz a od většiny se dozvíš konkrétní odpověď Tak a? to brzy jezdí!
A voooooo tom tttaaaaadyyyy jeeeee, neeeeeee.... Věřím, že tomu o tom tady tak nebylo..., než jsem sem vlezl já.. To bylo.., "zapla? členský příspěvek a dozvíš se" Chápu.. jíst se musí.. Ale čeho je moc...
Maxiczech píše:A voooooo tom tttaaaaadyyyy jeeeee, neeeeeee.... Věřím, že tomu o tom tady tak nebylo..., než jsem sem vlezl já.. To bylo.., "zapla? členský příspěvek a dozvíš se" Chápu.. jíst se musí.. Ale čeho je moc...