Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BUSINESS RDS

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
pepino

#1 Příspěvek od pepino »

Chtěl bych se zeptat na pár věcí ohledně tohoto rádia.

1. Zasunu kazetu,hned mi zas vyjede.Když jí tam podržim,tak to napíše eror a stejně zas vyjede.Je to jen blbost,nebo by byla oprava moc drahá?
Rádši bych to nechal opravit,než tam dávat jiný rádio.Zkoušel jsem tam zasunout pioneer s displejem co tam skáče delfín atd.a to bylo hrozný.

2. Jakej je výrobce tohoto rádia?Jde mi o to jakej CD changer k tomu můžu připojit kromě originálu.Mam doma pioneer a sony a ty maj jiný konektory.

Dík za pomoc
John
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od John »

Cena opravy se nedá takhle určit ale určitě budemenší než pořídit jiné rádio, co se připojení CD měniče týče, bylo zde už vícekrát řešeno, Je potřeba koupit adaptér třeba na ten SONY měnič a půjde to. Cena adaptéru je cca 2800,- Kč
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Pivson »

Zkus kontaktovat na opravu Pavla 528
moc šikovnej a vyzná se v tom

Pavel 528
Praha
tel:723580912
email: pavel_f@seznam.cz
Splas

#4 Příspěvek od Splas »

Výrobce Business RDS na kazety je Philips, na cd Blaupunkt. S tímto rádiem na cd mám zkušenost, že potíže při zasouvání/vysouvání cd způsobuje vadný mikrospínač pro indikaci vloženého cd. možná to bude v tvém případě něco podobného, ale kazetovou verzi neznám, takže neporadím...
pepino

#5 Příspěvek od pepino »

John píše:... Je potřeba koupit adaptér třeba na ten SONY měnič a půjde to. Cena adaptéru je cca 2800,- Kč

takže jestli to dobře chápu,bez toho adaptéru tam nic nepřipojim :evil:
Tak to radši koupim ten originál měnič,teď byl na EBAY hned dvakrát a vydražily se kolem 50 eur i s kabelem.To bude asi rozumější,než to nějak kombinovat...

S tou opravou,dík za kontakt,ale nejdřív zkusim sehnat někoho v okolí Varů,když neuspěju zkusim tu Prahu.

Dík všem za pomoc
Odpovědět