Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Vymena hlavy E39 525TDS

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
BeXTeR
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od BeXTeR »

Zdar, muzete mi nekdo doporucit kvalitni a rychly servis nebo individualistu na vymenu hlavy na 525 TDS rv. 98 ?
Zadnej bastlir, nekdo kdo to delal vic nez jednou a ma zkusenosti. nerad bych aby se na tom nekdo ucil.. nekdo, komu by jste sami sverili svoje auto 8)

A samozrejme to potrebuju opravdu co nejrychleji

diky
BeXTeR
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od BeXTeR »

jeste jsem zapomel, nekde co nejbliz Prahy, at to nemusim tahnout az kdovikam..
lahvon

#3 Příspěvek od lahvon »

no tak to byl velmi rychly konec jednoho tedeesa, nebo se pletu? cetl jsem jak ses radoval z noveho auta. no malem jsem dopadl podobne. drzim palce, at to nestoji 30 za "novej :)) " motor od zlodeju z vrakoviste.
BeXTeR
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od BeXTeR »

jj, ted se mi nechce psat cely pribeh, ale nebojte se, urcite to sem napisu.. jen lehce nadhodim, je to opravdu pikantni..

kazdopadne me zbyva asi jen oprava :( Zda se, ze se vejdu do 25, kdyz to dobre pujde..

a z tech zmrdu to vymlatim i kdybych mel do basy jit..
Maxiczech

#5 Příspěvek od Maxiczech »

Hlavně klid. Basa nestojí snad vůbec za nic. Mno, možná jo, ale to už musí být člověk v situaci. :?
Jen k tomu servisu. Hlavně to nenechávej dělat v Horních Počernicích u Bohma. To je pěknej vaginální otvor. V Letňanech je docela simpatickej kluk a dělá jenom Baworáky. Byl jsem tam jenom na reset oil :roll: , ale měl tam rozdělanou pětku. 350,- Kč/hod. od práce. Kontakt bohužel nemám. Kdyby jsi chtěl, popis bych dal nějak dohromady.
Jinak hodně štěstí. A? brzy v pohodě jezdíš. :idea:
BeXTeR
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od BeXTeR »

a jeje, nekdo me bohma doporucoval :roll: no nic .. 8O

jinak jsem si nasel ve svem rodnem meste jednoho, co rozebiral V8micky a TDSa, tak snad to bude dobry. Mam to mit hotovy na uterek, tak dam vedet..

Jinak strilet nebudu, predal jsem to pravnikum, co z nich vytlucou je jejich, uz jsou nateseny.. Jde me skutecne jen a jen o potrestani zainteresovanych a muzou si bejt jisty, ze je svliknou i z trenek.. hezky pomalicku..

kde to je a kdo to je zatim psat nebudu, kdyby NAHODOU dotycny navstevoval taktez tento klub. A pokud zde takovy lidi mame, tak at radsi spej v noci s otevrenyma ocima.. :twisted:

Pro ostatni,.. necht Vam Vase kary spokojene vercej 8) a takovyhle problemy at se Vam na ctvrmajle vyhnou!
Maxiczech

#7 Příspěvek od Maxiczech »

BeXTeR píše:a jeje, nekdo me bohma doporucoval :roll: no nic .. 8O

jinak jsem si nasel ve svem rodnem meste jednoho, co rozebiral V8micky a TDSa, tak snad to bude dobry. Mam to mit hotovy na uterek, tak dam vedet..

Jinak strilet nebudu, predal jsem to pravnikum, co z nich vytlucou je jejich, uz jsou nateseny.. Jde me skutecne jen a jen o potrestani zainteresovanych a muzou si bejt jisty, ze je svliknou i z trenek.. hezky pomalicku..

kde to je a kdo to je zatim psat nebudu, kdyby NAHODOU dotycny navstevoval taktez tento klub. A pokud zde takovy lidi mame, tak at radsi spej v noci s otevrenyma ocima.. :twisted:

Pro ostatni,.. necht Vam Vase kary spokojene vercej 8) a takovyhle problemy at se Vam na ctvrmajle vyhnou!

Byl jsem u Bohma jen ze zajímavosti na diagnostice a sám velký pan mistr světa Bohm mi naboural mazlika 520i r.v. 2002 Touring.
Neřekl ani popel a odjel si na oběd. Se slovy, že se to rozleští. Od pojiš?ovny mi přišlo 17 tis., abych to v pohodě rozleštil. Je to magor! Varuju každého!
Jinak pokud máš nějakou blbou zkušenost, mohl by jsi varovat ostatní. Mno.., je to na tobě. :wink:
BeXTeR
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od BeXTeR »

tak ten Bohm, bude asi vydarenej typek :roll:

Jinak varovat urcite budu brzy..
Doktor1
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Doktor1 »

Já bych Ti to klidně udělal,ale jsem z Brna... :oops:
milo
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od milo »

na E30kovém fóru jsou celkem dobré reference na Petra z Rajské Zahrady, mě na bawu zatím dělal jenom drobnosti, ale vše OK a rychle

tel. 602 803 520
Maxiczech

#11 Příspěvek od Maxiczech »

milo píše:na E30kovém fóru jsou celkem dobré reference na Petra z Rajské Zahrady, mě na bawu zatím dělal jenom drobnosti, ale vše OK a rychle

tel. 602 803 520

Díky. To mám deset minut od baráku. To by byla bomba. Až budu něco řešit, zkusím ho. :)
Odpovědět