Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Váha vzduchu 525TDS E39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
NoCom
Klubové ID: 2190
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od NoCom »

Zdravím,

mám menší problém, v pátek jsem byl na diagnostice a zjistili jsme, že váha vzduchu dává poloviční hodnoty, než by měla...tím bych se chtěl zeptat, zda-li někdo nějákou funkční nemá, popřípadě uvítám cenovku :) Vezu to tam ještě zítra, kde zjistím jěště další info.

Dále bych se chtěl zeptat, jestli je pravda, že když dám novou váhu, tak příjdu o chip?Někde jsem to slyšel, teď mám chip, když zjistím, že váha je v řiti, tak jí budu určitě chtít měnit, jen bych o to nerad přišel, navíc se nemám s kým domluvit, auto bylo chipované v německu.

Díky za názory 8)
Hitman
Klubové ID: 166
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Hitman »

nevidim spojitost mezi chipem a vahou vzduchu...myslim ze o nej neprijdes...
NoCom
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od NoCom »

jo, to by byla ta lepší varianta, vím, že při výměně se musí naprogramovat, četl jsem to tady :) s tím chipem si nejsem jist, ale když to říkáš :)
Hitman
Klubové ID: 166
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Hitman »

NoCom píše:jo, to by byla ta lepší varianta, vím, že při výměně se musí naprogramovat, četl jsem to tady :) s tím chipem si nejsem jist, ale když to říkáš :)
ale nevim to jiste, menil jsem vahu na e34 bez programovani, pockej az se jeste nekdo ozve, ale prijde mi divne ze by se menil soft v pocitaci auta pri vymeni vahy...
NoCom
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od NoCom »

já si to taky nedokážu uplně vysvětlil, ale víš, jak to je... :D jj, počkám, někdo bude třeba moudřejší..
roan
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od roan »

NoCom píše:Zdravím,

mám menší problém, v pátek jsem byl na diagnostice a zjistili jsme, že váha vzduchu dává poloviční hodnoty, než by měla...tím bych se chtěl zeptat, zda-li někdo nějákou funkční nemá, popřípadě uvítám cenovku :) Vezu to tam ještě zítra, kde zjistím jěště další info.

Dále bych se chtěl zeptat, jestli je pravda, že když dám novou váhu, tak příjdu o chip?Někde jsem to slyšel, teď mám chip, když zjistím, že váha je v řiti, tak jí budu určitě chtít měnit, jen bych o to nerad přišel, navíc se nemám s kým domluvit, auto bylo chipované v německu.

Díky za názory 8)
nevim jak je to u TDS, ale napriklad u E46 320D r.v. 99 kdyz das novou vahu, tak o cip prijdes na 100%. je to dany tim, ze typ vahy, ktera se davala v roce 99 se uz nedodava, takze dostanes tu novejsi a k tomu se musi nahrat novej soft do jednotky, jinak se to chova dost podivne a jedeto snad jeste hur jak stara vaha.

Ale pokud tam das vahu s uplne stejnym vyrobnim cislem tak nic programovat nemusis a u TDS by mely byt vsechny vahy stejny. takze zadny programovani
NoCom
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od NoCom »

Aha, takže by to mohlo bejt ok..

Tak tzeď už jí jen sehnat..

díky za příspěvky :wink:
AndrejKv

#8 Příspěvek od AndrejKv »

Nova 2800. Dodani do 3.dne od objednani.
Odpovědět