Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Okno v pátých dveřích u kombi e34

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
mkalous
Klubové ID: 64
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od mkalous »

Chtěl bych se zeptat, jestli tu někdo náhodou nerozdělávat a neměnil ty tlumiče, co drží samostatně výklopné okno v pátých dveřích. Ty moje totiž nepruží tak jak by mělo (nepruží skoro vůbec) a jelikož mě nebaví to furt držet hlavou, nebo čekat, kdy mi to přiskřípne prsty, chtěl bych je vyměnit. Jenže nevím, jak se k nim dostat? To se musí sundat "tapecák" vzadu na střeše, nebo je jiné řešení.
Poradíte?
tds

#2 Příspěvek od tds »

zdarec,musíš sundat tapecák vrchní jak jsou repráky. potom vidíš na krajích šrouby asi tak 22 klíč s nízkou hlavou, tak ty povolit a pak by to mělo jít ven. ale dávat to tam zpátky, je nášup na nervy. p.s. jak to dopadlo s tou převodkou řízení?
mkalous
Klubové ID: 64
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od mkalous »

Tlumiče pujdou hned po Vánocích. Už mě nebaví tam dávat dárky oknem s tím, že to okno musím držet :-) TAkže obejdnám a až přijdou, pustím se do nich. Dík za radu.
A k převodce. V pohodě. vyměnil jsem jí a je skoro jak nová. Vůli má, ale ta už mě netrápí. Poznáme, jak se to bude chovat se širokejma kolama v létě a jak mi to bude trhat volant z ruky :-)) A výměna.... ta byla relativně v pohodě. I s řídícíma tyčema během dvou hodin.
Bacchisio

#4 Příspěvek od Bacchisio »

Od klukovských let jsem zamilovaný do BMWéčka. Teď když ho mám, mohu jen potvrdit, že jsem se nepletl, zaslouží si všechny mé komplimenti, ve všech směrech. Je zajímavý i elektromobil BMW i3. Perfektní auto do města. Vypadá mooooc pěkně!