Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

přepad

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
jahy
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od jahy »

jakou hadičku na přepady?textilní nebo gumovou?a neroztáhne se teplem?a jaký je správný průměr vnitří té hadičky?jednu mám totiž vlhkou
radokrno

#2 Příspěvek od radokrno »

já jsem dával,nejdřív textil,ale ten je nic moc..tak jsem dal gumový 3,2mm a stále mi to chčije s některých přepadů?ptám se proč...
kam jde nafta s přepadů..do nádrže nebo do čerpadla?a když vede s posledního -prvního-vstřiku na ten prstýnek na čerpadle musí mít prstýnek spesiální polohu,nejsem sijist zda jsem ho uložil tedy správně?a zda-li se mi nafta netlačí do slepýho místa na místo někam do dírky na tý přírubce na čerpadle.nebo je to buřt jak ten prstýnek natočim,jestli tím hrotem pro hadičku na horu,do boku či dolu...???díky moc
Andre2

#3 Příspěvek od Andre2 »

Tak ono ta textilní je taky z 99% gumová, ale je fakt, že všechny hadičky, které se prodávají jako 3,2mm palivové, na přepadu nefungují.
Nevím od jakého to mám ted výrobce. Ale párkrát jsem se taky spálil.

Jinak pozor na tlak v přepadu - má to vliv na funkci vstřikovačů, takže bych s tím neexperimentoval.
radokrno

#4 Příspěvek od radokrno »

a jakou mám teda použít kruciž,,všude nabízej 3,2
Andre2

#5 Příspěvek od Andre2 »

3,2 je v pořádku, jen jsem chtěl říct, že ne všechny hadičky jsou kvalitní.
radokrno

#6 Příspěvek od radokrno »

aaaaaaha,,hm tahla je z mototechny.zkusim to eště chvíly zkoumat a jakmile se to nebude lepšiti jdu zhánět lepšího výrobce.
v práci používám festo,ale jsou to většinou jen vzduchový vedení.jsou tvrdší ?
bibikuba

#7 Příspěvek od bibikuba »

já kupoval v Elitu na přepady gumovou-opletenou textilem a dobrá..Měl jsem jí na TDS docela dlouho a žádnej problém..Je pravda že po demontáži jsem jí vždycky odstříhnul aby byla opět na fest :D ale nikdy jsem prolínání či únik neřešil...Pokud tedy důvěřuješ tak v Elitu kvalitní paliv.hadičky mají :lol: reklamu nedělám a kousek tu ještě mám tak kouknu jestli tam je výrobce :D :D
Odpovědět