Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

spodní lišty dveří E34

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Pivson
Klubové ID: 570
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Pivson »

Tak jsem sundal jednu lištu ze dveří a pěkně vyhnilá.
Nepatrně byla chycená ta hrana dveří, opravol jsem to a tedka nevím zda tu lištu před nasazením něják utěsnit třeba silikonem, nebo třeba !voskem co se používá na ošetření dutit.

Co vy na to?
voko21
Klubové ID: 151
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od voko21 »

Pivson píše:Tak jsem sundal jednu lištu ze dveří a pěkně vyhnilá.
Nepatrně byla chycená ta hrana dveří, opravol jsem to a tedka nevím zda tu lištu před nasazením něják utěsnit třeba silikonem, nebo třeba !voskem co se používá na ošetření dutit.

Co vy na to?
Hlavně nedávej silikon, nebo ti shnijou celý dveře. :) Radši než nějakou vazelínu bych tam dal ten vosk na dutiny jak píšeš, ten nepoteče ven.
Pivson
Klubové ID: 570
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Pivson »

voko21 píše:

Co vy na to?
Hlavně nedávej silikon, nebo ti shnijou celý dveře. :) Radši než nějakou vazelínu bych tam dal ten vosk na dutiny jak píšeš, ten nepoteče ven.
dik za nazor, on je pekne lepivej a nez zaschne zatece vsude :-)
voko21
Klubové ID: 151
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od voko21 »

Pivson píše:
voko21 píše:

Co vy na to?
dik za nazor, on je pekne lepivej a nez zaschne zatece vsude :-)
Měli ho v bmw podle mě namazat i pod ty hořejší lišty, zůstává pod nima voda a bláto a časem (10let) i přes hodně kvalitní lak BMW to začne hnít, pokud se to neošetřuje. Přirovnal bych to k zadním dveří u felícií a jejich inteligentně umístěné liště, ikdyž tam je to ještě v kombinaci s né zrovna špičkovejma technologiema.

Ten silikon prý je moc agresivní a pokud tam bude jenom malé místo, kde se dostane na plech, tak začne žrát a navíc se to potom špatně opravuje, protože na to nechytá barva.
Odpovědět