Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

diagnostika u Dycom BMW Karlovy Vary

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
marwal
Klubové ID: 257
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od marwal »

byl jsem dnes rano na diagnostice kvůli climatronicu.
Blbne mi tak, ze obcas zacne foukat na plny vykon studeny vzduch a to pri manualnim i AUTO rezimu - obcas zapne naplno a treba za sekundu vypne a fouka normalne, jindy mu to vydrzi treba 2 minuty :-(
na diagnostice jim to nic bohuzel nenaslo, vse je v poradku, ale rikal ze to bude odpor topeni ci co (nejaky ježek), stoji to pry do 4tisic.

Tohle níže jsem našel na foru od člena Paja:

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ht=je%9Eek

A nekery wěděli wo autech uplný howno takže když ti blbla klima tak místo předřad.odporu("ježek") nechali wyměnit třeba celej panel,výparník a wyměnit napln...

Může to být ten ježek? Rikal ze ho muzou objednat a vyzkouset...
marwal
Klubové ID: 257
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od marwal »

tak auto je již v pořádku.
Dnes odpoledne jsem dal vymenit toho ježka, předběžná cena včetně práce byla 4000,-
Za 2hod mi volá technik, že auto je již opravené. Zajel jsem tedy pro něj a byl příjemně překvapen. Konečná cena nakonec 3030,- včetně DPH.
Climatronic nyní funguje tak jak má.

Všichni jsou tam příjemní a zatím na mě působí velice příjemně. Kdybych si měl někdy pořídit nové BMW, tak bych to rád udělal u nich.
Co se týče oprav a servisu, tak zatím vše bylo tak jak řekli, a jsem opravdu spokojen.
Karlovarákům doporučuji

:wink:
Radek

#3 Příspěvek od Radek »

Ja tam byl taky parkrat...jednani nic moc. Kupoval jsem si tam "servo" olej do osmy dvakrat behem dvou tydnu. Nejdriv mi prodal CHF 11 podruhy CHF 7.1. Kdyz sem se ptal, jestli se to muze smichat, tak mi tvrdili, ze ano a to i po tom, co jsem jim ukazoval, ze na tech plechovkach je napsany, ze se michat nesmi :-/ A to pominu, ze nejdriv jsem za 1L platil 452Kc podruhy 407Kc.
Odpovědět